Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Εχω ξαναρωτησει και ποτε δεν πηρα απαντηση.

Τα VIP members τι + εχουν ,γιατι δηλαδη ειναι VIP;

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Δεν ξέρω αν έχουμε πιάσει πάτο αλλά μάλλον έχουμε ακόμα...

Πρόσληψη με αορίστου για να βγάλουμε το εορταστικό και μετά δρόμο...:sick::sick:

Οκ πάλι στο δρομο:wall::wall::wall::wall:

Τα κατάφεραν στην περιφέρεια να βρουν σφραγίδες και προϊστάμενό μετά από 10 μέρες και να βγουν οι πινακίδες για το scirocco, αύριο το πρωί παραλαμβάνω:dance3:

Προσπαθουσα να θυμηθω σε ποια κοπη πιτας ημουν πριν χρονια και ποιος ηταν ο αδυνατος απεναντι μου..

11491d1106447073-kopi-pitas-thelab-gr-thessaloniki-sfageas.jpg

Εγω ειμαι διπλα στον chroma..(τετοια εποχη 2005)

εγω ειμαι αυτος στην οθονη της τηλεορασης,ειχαμε παγκοσμια πρωτοτυπια κοψιμο πιτας με video conference

Κάποιος να ειδοποιήσει τον Dagalidi ότι σε λίγο καιρό οι AMD θα είναι ταχύτεροι από τους Intel.

Προσπαθουσα να θυμηθω σε ποια κοπη πιτας ημουν πριν χρονια και ποιος ηταν ο αδυνατος απεναντι μου..

Εγω ειμαι διπλα στον chroma..(τετοια εποχη 2005)

Ποιο είναι αυτό το όμορφο, αψηλό και πασιφανέστατα έξυπνο παιδί;

Αλυσίδα με βρώμικο - εγώ = 2 -0

Αλυσίδα με βρώμικο - άτυχος φιλος που είπε να φάει μαζί με μένα εκεί = 3- 0

:angry: πρέπει να την μετονομάσουν στο πιο βρώμικο.... και δεν έτρωγα από την ρωσιδα καλύτερα...

edit: Παίζει τελικά να μην φταίει το βρώμικο άλλα ο *#%$ φίλος να με κόλλησε ιο...τα ίδια συμπτώματα τα είχε ένας δικός του μια μέρα πριν, anyway θα δείξει αν με περάσει σήμερα ή όχι..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.