Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Στο λαπτοπακι για καμια 15αρια μερες με βλεπω. Αφου ηθελα υδροψυξη ανευ προετοιμασιας... Ολα θα κουμπωσουν ελεγα. Μαλλον δεν ειχε καλες κουμποτρυπες :fist:

Failure to prepare equals lost time. Ή οπως λενε στο χωριο μου οποιος δεν εχει μυαλο, εχει ποδια (και χρονο να χασει) :wall:

Πι Ες. Ας ειναι καλα ο Jaco και το Mint linux. Toυ πεταξα και 1gb μνημης και για τα βασικα ειμαι οκ :)

Admin και ο Αλέκος :T::woot:

Βασικα οπως το βλεπω , θα ελεγα

ΚΑΙ admin ο αλεκος

Μιας και εξακολουθει να ειναι και pr manager :)

(Παντως σα χρωμα name θα επελεγα το μωβ , οχι το κοκκινο)

(οι ατζουγιες τα σπανε)

Με το κινητο σε 3G πιο γρηγορα ανοιγουν οι σελιδες.

Εχω βαρεθει να βριζω τη Forthnet.Ποτε θα καταλαβουν οτι τους πληρωνω για μια τεχνολογια 15ετιας και μου προσφερουν ταχυτητες 8ετιας? :nothing:

(οι ατζουγιες τα σπανε)

Με το κινητο σε 3G πιο γρηγορα ανοιγουν οι σελιδες.

Εχω βαρεθει να βριζω τη Forthnet.Ποτε θα καταλαβουν οτι τους πληρωνω για μια τεχνολογια 15ετιας και μου προσφερουν ταχυτητες 8ετιας? :nothing:

[ame=http://www.google.com/search?btnG=1&pws=0&q=%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CF%82]αντζούγιες - Google Search[/ame]

Όπως το πάρει κανείς. :p

κακοί ανθρώποι.είδα σουβλάκια στον ύπνο μου και ξύπνισα με 39 και είδα σουπίτσα και ξενέρωσα.btw depon 1000mg ftw.μετα απο μισή ορίτσα με 45λεπτά είσαι μια χαρά:p,αλλά μετά απο 3ώρες πάλι τα ίδια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.