Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Παραγγελνω ενα usb wifi και μια επεκταση κεραιας χθες απο e-shop στελνω στο καπακι να mail(γιατι στο τηλεφωνο ημουν ο 21ος που περιμενε :hehe:) να ακυρωθει η επεκταση και να στειλουν το αλλο κανονικα και μπαινω τωρα το πρωι και βλεπω στην εξελιξη παραγγελιας να τα εχουν βαλει και τα 2.τζιμανια οι τυποι :rubik:

Παραγγελνω ενα usb wifi και μια επεκταση κεραιας χθες απο e-shop στελνω στο καπακι να mail(γιατι στο τηλεφωνο ημουν ο 21ος που περιμενε :hehe:) να ακυρωθει η επεκταση και να στειλουν το αλλο κανονικα και μπαινω τωρα το πρωι και βλεπω στην εξελιξη παραγγελιας να τα εχουν βαλει και τα 2.τζιμανια οι τυποι :rubik:

από point θα πας να παραλάβεις ή θα στο φέρουν?

θα παω εγω για παραλαβη οποτε πολυ απλα θα παρω μονο αυτο που θελω...

έτσι ακριβώς εκείνη τα χτυπάει για απόδειξη, οπότε του λες ακύρωση και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

;)

Δε ξερω αν εχει να κανει με τα νεκρα πουλια ή τα νεκρα ψαρια στην Αμερικη,αλλα σημερα τα 2 ξυπνητηρια που εβαλα στο 5800 δε χτυπησαν ποτε.Και ειμαι σιγουρος,γιατι ειχα ηδη ξυπνησει μια ωρα νωριτερα...

Αυριο σειρα εχουν τα Sony Ericson... ;

APOCALYPSE!! :nuke:

apocalypse.jpg

Εσύ δεν θα έβαζες το pc στο πατάρι για να κάτσεις να διαβάσεις;

λες να σερφάρει από το πατάρι;

:hehe:

Οχι και παταρι...

Τουλαχιστον μπορεσα να προγραμματιστω.Εχω βγαλει κενα και ειμαι διαβασμενος μεχρι την Πεμπτη.Τωρα κανω επαναληψεις παλι :p

Υ.Γ : Βασικα fb και skype πρεπει να ξεφυγω,γιατι μιλαω με τις ωρες,αμα ειναι on ορισμενοι.

Οχι και παταρι...

Τουλαχιστον μπορεσα να προγραμματιστω.Εχω βγαλει κενα και ειμαι διαβασμενος μεχρι την Πεμπτη.Τωρα κανω επαναληψεις παλι :p

Υ.Γ : Βασικα fb και skype πρεπει να ξεφυγω,γιατι μιλαω με τις ωρες,αμα ειναι on ορισμενες.

corrected... αυτο ειναι το σωστο :p

και καλως ηρθαμε πισω στο ΠΟΘ:neo:

Καλημέρα και καλή Χρονιά!

μπορεί όμως να εκτιμήσει καμιά ανάρτηση του blog...

Voyager

Στις 4 Ιανουαρίου 2011 10:04 π.μ., ο χρήστης <@hotmail.com> έγραψε:

to spam κανεις δεν το εκτιμησε.

Date: Thu, 18 Nov 2010 12:47:15 +0200

Subject: Fwd: Blog ταδε

From: @gmail.com

Αγαπητέ φίλε,

πιστεύοντας ότι θα βρεις το παρακάτω ιστολόγιο ενδιαφέρον σου στέλνω το σύνδεσμο για να μπεις (στο blog) και να χαζέψεις κάποιες αναρτήσεις.

http://.blogspot.com/2009/07/ii.html

http://.blogspot.com/

Φιλικά,

Voyager

------------------------------------------------------------------------

Που βρισκουν mail οι απανταχου μπλογκερς και σπαμμαρουν?

Έβαλα το χαμστεράκι της ξαδερφούλας μου στο ΜΠΛΕΝΤΕΡ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ! LOL

ολο το σιτε αποτι καταλαβα εχει να κανει με βασανιστηρια ζωων.

δεν ξερω αν ειναι καινουρια αυτα που λεει, αλλα δεν φανταζομουν οτι υπαρχουν.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=233850&cid=122

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.