Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Πφφφ...καθόλου κίνηση σήμερα, πώς θα περάσει η μέρα στη δουλειά?

Έλλειψις χρημάτων, στάσις εμπορίου...βλέπω να κάνω chat το ΠΟΘ σήμερα.:p

Πρωί πρωί κτυπάει το κινητό, βλέπω νούμερο εταιρίας και ετοιμάζομαι για μπινελίκια.

Η κοπελίτσα με ενημέρωσε ότι σε τρεις ημέρες λήγει η κάρτα καυσαερίων, και έχουν προσφορά στα 4euro!!! (τι σου κάνει η αναδουλειά)

Πάλι καλά που δεν της τα έψαλα πρωινιάτικα...

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Αααά, δεν θέλω παράπονα αχάριστε!

Το είπε ο Παπανδρέου...τουλάχιστον Ινδία δέν θα γίνουμε!:p

ΤΟ ΒΗΜΑ - Ινδία: Οι πλημμύρες ξεσπίτωσαν δύο εκατομμύρια ανθρώπους - κόσμος

τι παραπανω εχει η Ελλαδα απο την Ινδια ?:hmm:

Μόλις μου ήρθε με email... :slap:

Εθνική Τράπεζα θα αντικαταστήσει όλες τις κάρτες την ΕΘΝΟcash, με την ΕΘΝΟcash PLUS.

Παρακαλώ κάντε κλικ στο link, και να κάνει την επιβεβαίωση της διεύθυνσης του σπιτιού σας και την ΕΘΝΟcash κάρτα σας.

Οι πληροφορίες που θα υποβληθούν σε επεξεργασία και σε 7 εργάσιμες ημέρες θα παραλάβετε στο σπίτι σας τη διεύθυνση του νέου την ΕΘΝΟcash PLUS.

Εθνική Τράπεζα θα αντικαταστήσει όλες τις κάρτες την ΕΘΝΟcash, με την ΕΘΝΟcash PLUS.

Παρακαλώ κάντε κλικ στο link, και να κάνει την επιβεβαίωση της διεύθυνσης του σπιτιού σας και την ΕΘΝΟcash κάρτα σας.

Οι πληροφορίες που θα υποβληθούν σε επεξεργασία και σε 7 εργάσιμες ημέρες θα παραλάβετε στο σπίτι σας τη διεύθυνση του νέου την ΕΘΝΟcash PLUS.

Εγώ το έκανα, για να μην μου ακυρώσουν την καρτούλα μου !

post-4796-1416075538,1674_thumb.png

Παίρνεις call support εταιρίας με 24/7 365 υποστήριξη μιας και πληρώνεις για gold.

Τους λες το πρόβλημα το Σάββατο το βράδυ.

Δεν ανοίγουν ticket number αλλά σε ενημερώνουν να στείλεις e-mail.

Στέλνεις e-mail αφού δεν καταλαβαίνουν πως το πρόβλημα είναι σημαντικό.

Δευτέρα παίρνεις απάντηση ότι θα δουν το πρόβλημα και θα ενημερώσουν

Βρίσκεις εσύ τελικά το πρόβλημα αλλά αυτοί είναι συνδεμένοι και δεν μπορείς να πειράξεις κάτι.

Τους ενημερώνεις.

Εδώ και 3 ώρες κοιτάνε οτιδήποτε άσχετο εκτός από αυτό που βρήκες εσύ, ενώ ξέρεις πως αυτό θα δώσει την λύση.

Αν πάω και κατεβάσω τον internet server και διορθώσω το πρόβλημα μόνος πόσο θα φταίω;

βρήκα ποια θα είναι η συνέχεια του σεναρίου τις αραχνοφοβιας !!!

κουνοποφοβία και ιδιαίτερα από το κουνούπι τίγρης το οποίο είναι ένα αδίστακτο μαύρο κουνούπι με άσπρες βούλες :yu:

πέρα την πλάκα μόλις σκότωσα άλλο ένα

οι ανθρωποι ειναι πολυ ηλιθιοι.Εχω κανει 2 φορες αιτηση για την καινουργια καρτα για ATM (μια τον Δεκεμβριο του 2010 και μια περιπου τον Μαιο) και δεν την εχω παρει ακομα.Εκανα και μια πριν 2 εμδομαδες αλλα τιποτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.