Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Λοιποοοοόν

Στην τελευταία σελίδα βλέπω winters και wizard να έχουν αναπτύξει κανονικό διάλογο. Παρέμβαση; Καμία. Και όχι μόνο αυτό...τα ποστ τους έχουν και likes από admins...

:yu:

Εννοείτε δεν έχω τίποτα με τα παιδιά. Και εγώ μαζί τους είμαι. Απλά ήμουν σίγουρος ότι πριν λίγες μέρες άδικα πέσανε απειλές περί thread ban (για το Hydra matter) κτλ κτλ κτλ. Όταν λέτε "εδώ είναι ΠΟΘ" να μην το λέτε σε 5-10...αλλά σε όλους ή να μην το λέτε καθόλου....

:mobile1:

Καλησπέρες τώρα..... ;)

Λοιποοοοόν

Στην τελευταία σελίδα βλέπω winters και wizard να έχουν αναπτύξει κανονικό διάλογο. Παρέμβαση; Καμία. Και όχι μόνο αυτό...τα ποστ τους έχουν και likes από admins...

:yu:

Εννοείτε δεν έχω τίποτα με τα παιδιά. Και εγώ μαζί τους είμαι. Απλά ήμουν σίγουρος ότι πριν λίγες μέρες άδικα πέσανε απειλές περί thread ban (για το Hydra matter) κτλ κτλ κτλ. Όταν λέτε "εδώ είναι ΠΟΘ" να μην το λέτε σε 5-10...αλλά σε όλους ή να μην το λέτε καθόλου....

:mobile1:

Καλησπέρες τώρα..... ;)

"Δεν θα πρέπει να δημιουργούνται θέματα τα οποία έχουν ως περιεχόμενο την αργοπορία των Administrators/Moderators να αντιδράσουν στα εκάστοτε θέματα που προκύπτουν. Αν κάποιο μέλος πιστεύει ότι δεν έχει "δικαιωθεί" θα πρέπει να απευθυνθεί στους Administrators του TheLab.gr είτε μέσο προσωπικού μηνύματος είτε μέσω email."

θα πρέπει να απευθυνθεί στους Administrators του TheLab.gr είτε μέσο προσωπικού μηνύματος είτε μέσω email."

και αν ο Administrator σε γραψει στα @@ του τι κανεις? (μου εχει συμβει γιαυτο το λεω)

στελνεις σε ολους μπας και γινει κατι?

ελλαδα ftw

και αν ο Administrator σε γραψει στα @@ του τι κανεις? (μου εχει συμβει γιαυτο το λεω)

ελλαδα ftw

Αν σε γράφει, τότε μάλλον δε θα έχεις δίκιο. ΟΛΕΣ τις αναφορές τις συζητάμε.

Mάλλον, (και δημόσια)....δεν αξίζει να συνέχίσω, ειλικρινά.

Αν αρχίζετε να μοιράζετε κάρτες και γι αυτά, αφήστε, δεν αξίζει...

Λίγα και καλά πια, παιδιά....

Ξανα καλησπέρες....

:TD:

ελλαδα ftw

Για να κάνεις αναφορά κάποιο προβληματικό ποστ, κάνεις κλικ στη σημαιούλα κάτω από το avatar του χρήστη που δημοσίευσε το προβληματικό ποστ. Έτσι, όλοι οι mods & admins θα το δουν και είτε θα αναλάβουν δράση άμεσα, είτε θα συζητηθεί μέσα στην ομάδα για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Αν στείλεις πμ σε έναν mod/admin είναι πολύ πιθανό να μην το δει έγκαιρα, να το δει και να μην προλαβαίνει να κάνει κάτι και να το ξεχάσει. Απ'όσο είδα δεν υπάρχει κάποια αναφορά δική σου, άρα ό,τι είχες στείλει ήταν προσωπικό μήνυμα.

Mάλλον, (και δημόσια)....δεν αξίζει να συνέχίσω, ειλικρινά.

Αν αρχίζετε να μοιράζετε κάρτες και γι αυτά, αφήστε, δεν αξίζει...

Λίγα και καλά πια, παιδιά....

Ξανα καλησπέρες....

:TD:

Βγαίνεις σε θέμα που δεν έχει καμία σχέση με την λειτουργία και διαχείριση του thelab.gr και την λές στη Δ.Ο. δημόσια, ενώ έχουμε ορίσει άλλο δίαυλο επικοινωνίας και επειδή σου έγινε παρατήρηση (ναι η κίτρινη κάρτα είναι παρατήρηση, δεν έχει τη μορφή ποινής) θες να βγεις και από πάνω;

Καλύτερα λίγα και καλά, αν τα πολλά είναι σαν αυτά.

αργκ! γύρισα σπίτι και είχε καεί η μία μνήμη ελπίζω το service του e-shop να μην είναι και τόσο για τα μπάζα

η μπαζοσυνη τους

θα ειναι πιθανοτατα αντιστροφως αναλογη του βαρους του κυτιου γλυκων που θα τους προσφερεις προκαταβολικα σαν ενδειξη ευγνωμοσύνης για τις αψογες υπηρεσιες που πιστευεις οτι θα σου προσφερουν

περσινα ξινα μελομακαρονα εγγυωνται μπλε οθονες εσαεί

μπολικα ολοφρεσκα εκλαιρακια σε βαζουν στο δρομο για πιθανη αναβαθμιση ολοκληρου του κιτ μνημων

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.