Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Αυτό το "μαζί τα φάγαμε" αν το κοιτάξεις μόνο "επί της αρχής" ίσως να ειναι και σωστό.

Όπως και να το κοιτάξω είναι μια χοντρή μ@κία που είπε ένας ξεδιάντροπος πολιτικός για να αποποιηθεί των βαρύτατων ευθυνών του. Το ίδιο μ@κίες είναι και πολλά άλλα που έχει πει, όπως το ότι δεν έχει να πληρώσει το τέλος ακινήτων. Δεν είναι τυχαίος, ξέρει τι κάνει. Μειώνει τις απώλειες θαυμαστών από το πρόσωπό του. Το παίζει "good-cop bad-cop". "Λέω που και που κάτι σωστό, για να πιστεύουν κι όλα τα υπόλοιπα". Πολύ παλιό παιχνίδι επηρεασμού της κοινής γνώμης, δεν ήρθε το βουβάλι να μας το μάθει.

Από τα χρήματα που πήρα πέρσι, το 80% έφυγε σε πάγια έξοδα (ενοίκια, τόκους, τηλέφωνο, ΔΕΗ, ασφάλειες, κλπ). Το υπόλοιπο 20% σε όλα τα υπόλοιπα. Πόσα να ξόδεψα χωρίς απόδειξη; Για να σκεφτώ... Το 2%; Το 3%;

Αν δηλαδή παίρνω 1000€ το μήνα, έδωσα 420€ χωρίς απόδειξη (πχ έναν υδραυλικό, δύο επισκέψεις σε ένα γιατρό και ένα ταβερνάκι που δεν έκοψε απόδειξη), άρα βοήθησα τους κλέφτες να φάνε από το κράτος ~100 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΩ!!! ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!! Λέτε να με βάλουν ισόβια ή δε γλιτώνω τη θανατική;;;;

Ο καθένας από εμάς είναι σε θέση να γνωρίζει αν έχει κλέψει. Μη συγκρίνουμε τα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που τρώνε μερικοί, με μερικά ψίχουλα. Όπως έγραψα και παραπάνω, δεν υπάρχει "χώρα παράδεισος". Καμία! Αν λοιπόν κάποιος αισθάνεται κλέφτης, να πάει να βάλει τον οβολό του στο λογαριασμό αρωγής που έφτιαξε το μΠΑτΣΟΚ και να ζητήσει και συγχωροχάρτι. Μπορεί επίσης να επιστρέψει τα κλεμμένα. Πρόσφατα νομίζω έβγαλαν τροποποίηση που λέει ότι αν έκλεψες και τα επιστρέψεις, σε συγχωρούν.

Από εκεί και πέρα, δε δέχομαι σε καμία περίπτωση τον ισόποσο διαμοιρασμό της ευθύνης για την κατάσταση, πόσο μάλλον εδώ και δύο χρόνια που οι ΜΟΝΟΙ που πληρώνουμε τη νύφη είμαστε οι μισθωτοί, με κάθε τρόπο και δυσανάλογα άδικα.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=5181]winters[/MENTION] Προφανώς και εσύ που δεν κόβεις την απόδειξη φοροδιαφεύγεις. :...:

Και το σωστό θα ήταν να την κόψεις και να μην κάνεις ότι ζητάει ο πελάτης,αλλά δηλώνεις και λιγότερα έσοδα,οπότε κομπλε. :p

Μετά συγχωρήσεως (μόνος σου το μαρτυράς) για τέτοιες περιπτώσεις φοροφυγάδων μιλώ ,των οποίων τα μαύρα πλήρωναν όσοι απο τους δημόσιους δεν μπορούσαν να φοροδιαφύγουν και να το ήθελαν.

Οπότε καταλήγουμε,όλοι φαγαν ,άλλοι περισσότερο ,άλλοι λιγότερο,άλλοι καθόλου βέβαια,αλλά και στους δυο εργατικούς τομείς!

Συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό το ανούσιο πράγμα,να τα ρίχνουμε ο ένας στον άλλον.

Τώρα που πρέπει να ενωθούν όλοι ,οι ιδιωτικοί τα ρίχνουν στους δημοσίους και τούμπαλιν. :slap:

Από εκεί και πέρα, δε δέχομαι σε καμία περίπτωση τον ισόποσο διαμοιρασμό της ευθύνης για την κατάσταση, πόσο μάλλον εδώ και δύο χρόνια που οι ΜΟΝΟΙ που πληρώνουμε τη νύφη είμαστε οι μισθωτοί, με κάθε τρόπο και δυσανάλογα άδικα.

Αυτό λέμε όλοι, αλλά δεν θες να καταλάβεις...

Κάθε φορά που μπαίνω σε Hondos Center, είτε με γκόμενα, είτε με φίλη, είτε με μάνα, είτε αδελφή είτε οποιαδήποτε γυναίκα· και κυρίως όταν είναι να πάρουν μόνο 1 πράγμα, το μόνο που σκέφτομαι είναι να είχα ΕΝΑ ΡΟΠΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ... :wall:

Εγώ χαζεύω τις κοπέλες που είναι συνήθως 19-22 χρονών το πολύ.

Του λες και ότι ψάχνεις μια κολώνια,έναν αφρό για μια φίλη σου ,έτσι να περάσει και η ώρα σου με ωραία παρουσία. :p

Αν και πρόσφατα στάμπαρα αρκετά milfs σε αυτό της Ερμού.

Εγώ πάω και δοκιμάζω όσες περισσότερες γυναικείες κολόνιες μπορώ. Το ότι μετά βρωμάω

σαν κινούμενο μπουρδ3λ0 δεν έχει σημασία, σημασία έχει πως επιστρέφοντας στο σπίτι

μυρίζω το κορμί μου και φαντασιώνομαι πως όλα αυτά τα διαφορετικά αρώματα, είναι

διαφορετικές γυναίκες που γίναμε ένα και φτιάχνομαι απίστευτα. Hondos Center σ' αγαπώ.

tumblr_lscwglfT0r1qmskon.gif

Εγώ χαζεύω τις κοπέλες που είναι συνήθως 19-22 χρονών το πολύ.

Του λες και ότι ψάχνεις μια κολώνια,έναν αφρό για μια φίλη σου ,έτσι να περάσει και η ώρα σου με ωραία παρουσία. :p

Αν και πρόσφατα στάμπαρα αρκετά milfs σε αυτό της Ερμού.

wtf???:hmm:

Για να μην αρχίσουν μερικοί να φωνάζουν, το video δεν το βάζω για τον προφανή λόγο.

Θεωρώ ότι απέχει από τα γνωστά πρόστυχα pole, και περνά σε καλλιτεχνικό/χορευτικό επίπεδο.

Απίστευτη δύναμη στον κορμό (προσέξτε μετά το 3:20), και ανάλαφρη κίνηση.

Απολαύστε πραγματικά!:)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=gwcj4Hn3UG4]Jenyne Butterfly - 2011 Pole Convention - YouTube[/ame]

Η πρώην έβαλε στύλο στο σπίτι της.

Τυχερός εγώ;;; NOOOOOOOOOOOT

3 μήνες αφού χωρίσαμε.

Και καλά χορεύει χρόνια και τέχνη και ..... οκ stop ,το lapdance είναι για να σηκώνονται οι μικροί Μήτσοι προσοχή. :smoke:

Βέβαια η κοπέλα στο βίντεο του Lakisss το πήγε όντως σε άλλο επίπεδο.

Η πρώην έβαλε στύλο στο σπίτι της.

Τυχερός εγώ;;; NOOOOOOOOOOOT

3 μήνες αφού χωρίσαμε.

Και καλά χορεύει χρόνια και τέχνη και ..... οκ stop ,το lapdance είναι για να σηκώνονται οι μικροί Μήτσοι προσοχή. :smoke:

Βέβαια η κοπέλα στο βίντεο του Lakisss το πήγε όντως σε άλλο επίπεδο.

τεχνη? χαρζιλικι μηπως εβγαζε... :innocent:

Για να μην αρχίσουν μερικοί να φωνάζουν, το video δεν το βάζω για τον προφανή λόγο.

Θεωρώ ότι απέχει από τα γνωστά πρόστυχα pole, και περνά σε καλλιτεχνικό/χορευτικό επίπεδο.

Απίστευτη δύναμη στον κορμό (προσέξτε μετά το 3:20), και ανάλαφρη κίνηση.

Απολαύστε πραγματικά!:)

Jenyne Butterfly - 2011 Pole Convention - YouTube

Ο ορισμος της αθλητριας η κοπελα.Standar εχει ασχοληθει και με ενοργανη γυμναστικη

Δεν παλευεται το ιντερνετ απο το κινητο........ την τριτη πρεπει να παω στα ΕΛΤΑ να παρω το ρουτερ.... το πOTESHOP δεν τους εκανε.... αχρηστοι ολοι τους......

ΝΤΙΛΙ ΝΤΙΛΙ ΝΤΙΛΙΙΙΙ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.