Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Πέρασε κανεις χθες κατα τις 23:00+ απο την Βεικου στο Γαλατσι. Ειχε κλεισει η αστυνομια την μια λωριδα και ειδα μπατσους με γαντια να ερευνουν αμαξια, κλπ. Ρωτησα εναν περαστικο και μου ειπε οτι σκοτωσαν καποιοι μια κοπελα (ληστεια μαλλον)

Στα ειδησιογραφικα site δεν ειδα κατι περι τουτου

Πέρασε κανεις χθες κατα τις 23:00+ απο την Βεικου στο Γαλατσι. Ειχε κλεισει η αστυνομια την μια λωριδα και ειδα μπατσους με γαντια να ερευνουν αμαξια, κλπ. Ρωτησα εναν περαστικο και μου ειπε οτι σκοτωσαν καποιοι μια κοπελα (ληστεια μαλλον)

Στα ειδησιογραφικα site δεν ειδα κατι περι τουτου

Zougla online - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με θύμα γυναίκα στο Γαλάτσι

Όταν ο ιδιωτικός τομέας πεινούσε, αυτοί τρώγανε πουτίγκα. Τώρα που ζορίστηκαν, μένουν έκπληκτοι που δεν έχουν συμπαραστάτες.

Τα φάγανε μαζί και δημόσιοι με τα βολέματα και τους υπέρογγους μισθούς και ιδιωτικοί με τη φοροδιαφυγή.

Συγνώμη μικρέ αλλά όσοι ανήκουν στην κατηγορία μου (μισθωτοί ιδιωτικοί υπάλληλοι) δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν λόγω του τρόπου πληρωμής. Άρα για μένα μιλώντας, δεν έχω φοροδιαφύγει ποτέ!

Συγνώμη μικρέ αλλά όσοι ανήκουν στην κατηγορία μου (μισθωτοί ιδιωτικοί υπάλληλοι) δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν λόγω του τρόπου πληρωμής. Άρα για μένα μιλώντας, δεν έχω φοροδιαφύγει ποτέ!

Ναι ούτε και αυτοί όμως που είναι δημόσιοι υπάλληλοι σε σχολεία ,στην πυροσβεστική κτλπ.

Οπότε και στις δύο κατηγορίες συγκεκριμένοι τα έτρωγαν πάντα.

Συμφωνώ μαζί σου ,ο εργάτης στο εργοστάσιο δεν γίνεται να φοροδιαφύγει... ;)

Πλέρωνες πάντα ΦΠΑ στις αγορές σου; (Ιδιωτικέ υπάλληλε)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.