Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Ναναι καλα ο πατερας με το στικακι για το ιντερνετ....... απο αυριο ιντερνετ no more... παλι καλα που θα εχω να κανω κατι.. οπως να διαβασω για σηματα.. και να πηγαινω στην σχολη... αλλιως unπαλεφταμπλ...

δεν εχει και καλο σημα να μπαινω απο το κινητο.... αλλα ιτς οκ....

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤΟΥΧΟΣ???

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ

Τί μας λές;

Την άποψή μου, εκτός αν απαγορεύεται.

Η Pizza Fun, εξαρχής έβγαζε πίτσες προγραμματισμένες να κοστίζουν 5-6€ η μία. Αυτή είναι η κανονική τιμή τους

ΟΛΑ τα καταστήματα παίζουν σε αυτό το μοτίβο. Πουλάνε σχεδόν διπλάσια τιμή από όσο τους κοστίζει, άλλοι λίγο λιγότερο, άλλοι λίγο περισσότερο.

Όλα αυτά δεν είναι τίποτα παραπάνω από marketing "tricks". Όσο και να χαίρεσαι

εσύ ότι -και καλά- αγοράζεις μια πίτσα των 12€ με 6€, αυτό που ουσιαστικά αγοράζεις είναι μία πίτσα των 6€.

(φάε μια καλή πίτσα των 12€ από καλή πιτσαρία να καταλάβεις γιατί γράφω τα παραπάνω) τώρα στην περίπτωση

που κάποιος δεν έχει κουπόνι και πληρώσει με 40% ή 30% ή λιγότερη "έκπτωση", απλά αυτά είναι παραπάνω κέρδος

για την εταιρία. Νομίζεις ότι είναι ηλίθιοι που πλημμύρησαν το πανελλήνιο με κουπόνια αν αυτό ήταν κατά των κερδών

τους;

Είμαι στην αγορά, πιθανόν πριν γεννηθείς. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά πως δουλεύει, δεν έχω ανάγκη να μου εξηγήσεις. Όπως φαίνεται όμως, εσύ γνωρίζεις μόνο την απλοϊκή της πλευρά και καλό θα ήταν να την εξετάσεις καλύτερα και να μιλάς και καλύτερα αν δε γνωρίζεις.

Τώρα για την άποψη σου πως πλέον δεν τρώγεται, αυτή είναι υποκειμενική +δεν έχω την ευκαιρία να φάω από το ίδιο κατάστημα που παράγγειλες +ίσως απλά να είσουν άτυχος εκείνη τη μέρα, οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω.

H άποψη αυτή δεν είναι μόνο δική μου, αλλά όλων όσων γνωρίζω που επιλέγαμε παλαιότερα την PF. Δε φάγαμε μία φορά άσχημα και σταματήσαμε. Έχουμε φάει αρκετές φορές, κι από διάφορα καταστήματα (Κέντρο Αθήνα, Γαλάτσι, Κυψέλης, Χαλανδρίου, Αγ.Στεφάνου, Πόρτο Ράφτη) και ΟΛΟΙ συμφωνούμε ότι έχει χαλάσει την ποιότητά της και πλέον δεν τρώγεται. Πολύ λογικό βέβαια γιατί το "μαρκετίστικο τρυκ" που αναφέρεις πιό πάνω είναι να αγοράζουν ΟΛΟΙ πλέον στα 5-6€ την πίτσα, άρα αν το κόστος όπως είπες είναι 5-6€, θα δούλευαν για την ψυχή της μάνας τους.

Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι εκεί στον ΣΚΑΙ/WOOP που μπαίνει κάποιος να δει ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟ έναν αγώνα MotoGP και στην αρχική σελίδα έχουν φάτσα κάρτα σε δύο σημεία το αποτέλεσμα!!!! ΖΩΑ!!!

Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι εκεί στον ΣΚΑΙ/WOOP που μπαίνει κάποιος να δει ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟ έναν αγώνα MotoGP και στην αρχική σελίδα έχουν φάτσα κάρτα σε δύο σημεία το αποτέλεσμα!!!! ΖΩΑ!!!

ObJWX.gif

χθες ειπα να παρω κανα περιοδικο με πισια αφου ειχα μεγαλο ταξιδι και ηθελα να μελετησω τιποτα.τελικα υπεκυψα αλλα 6,5ε το pc magazine βρε παιδια?ημαρτον...

Τουλάχιστον μαθαίνεις τα νέα 1ος.. :hehe:

χθες ειπα να παρω κανα περιοδικο με πισια αφου ειχα μεγαλο ταξιδι και ηθελα να μελετησω τιποτα.τελικα υπεκυψα αλλα 6,5ε το pc magazine βρε παιδια?ημαρτον...

εδω και χρονια το εχουν τοσο.το εχω σταματησει εδω και τουλαχιστον 3 χρονια και τοτε τοσο το ειχαν

Επεσε ενα φυλλαδιο της Bexis Services στα χερια μου σημερα οσο ημουν εξω.

Εγραφε λοιπον οτι κανουν format σε desktop/laptop με 30/40 ευρω.

Οκ,ο αλλος θα ειναι παντελως ασχετος,αλλα 30 ευρω για μια τοση δα δουλεια;

Αν οι προγραμματιστες και οι τεχνικοι Η/Υ παιρνουν τοσα οσα αυτοι εκει ,καλα κανει ο κοσμος και δεν τους προτιμα.Ακου εκει 40 ευρω! :...:

Βεβαια τωρα πλεον και τα κοριτσακια κανουν φορματ.Γνωριζοντας απο τις φιλες μου ,αλλα και οποιος δεν ξερει φερνει εναν φιλο.

Αλλο τωρα με τη CYTA. Ο θειος μου εκανε αλλαγη απο Tellas σε CYTA μεσω τηλεφωνου και τον ρωτησα ,σου εφεραν με courier να υπογραψεις κανα συμβολαιο;.Μου λεει οχι,μονο εδωσα τα στοιχεια μου μεσω τηλεφωνουν,τιποτα δεν υπεγραψα.

LOL WHAT; :wassat:

Επεσε ενα φυλλαδιο της Bexis Services στα χερια μου σημερα οσο ημουν εξω.

Εγραφε λοιπον οτι κανουν format σε desktop/laptop με 30/40 ευρω.

Οκ,ο αλλος θα ειναι παντελως ασχετος,αλλα 30 ευρω για μια τοση δα δουλεια;

Αν οι προγραμματιστες και οι τεχνικοι Η/Υ παιρνουν τοσα οσα αυτοι εκει ,καλα κανει ο κοσμος και δεν τους προτιμα.Ακου εκει 40 ευρω! :...:

Βεβαια τωρα πλεον και τα κοριτσακια κανουν φορματ.Γνωριζοντας απο τις φιλες μου ,αλλα και οποιος δεν ξερει φερνει εναν φιλο.

Αλλο τωρα με τη CYTA. Ο θειος μου εκανε αλλαγη απο Tellas σε CYTA μεσω τηλεφωνου και τον ρωτησα ,σου εφεραν με courier να υπογραψεις κανα συμβολαιο;.Μου λεει οχι,μονο εδωσα τα στοιχεια μου μεσω τηλεφωνουν,τιποτα δεν υπεγραψα.

LOL WHAT; :wassat:

γινεται και τηλεφωνικα η αιτηση, νομιζω οτι κρατανε εναν κωδικο απο τον λογαριασμο, συν οτι οι κλησεις ηχογραφουνται.

για φορματ κτλ, οι τιμες δεν ειναι μονο τον χρονο που τεχνικου κτλ ειναι και οι γνωσεις, τα οποια certification Μπορει να εχει(δεν μιλαω μονο για format, γενικοτερα για troubleshooting)...

για φορματ κτλ, οι τιμες δεν ειναι μονο τον χρονο που τεχνικου κτλ ειναι και οι γνωσεις, τα οποια certification Μπορει να εχει(δεν μιλαω μονο για format, γενικοτερα για troubleshooting)...

Ναι ,αλλά ότι πτυχίο και να χει,το format είναι κάτι που μπορεί και να το κάνει ένα 12χρονο με σχετική ευκολία.

Δεν μιλάμε για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας ή ενός προγράμματος ,που χρειάζεται ένας άνθρωπος με πτυχία ,γιατί είναι κάτι που θα το μάθει κανείς πιο δύσκολα απο το format μόνος του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.