Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Καλό μήνα παίδες.Επίσημα απο σήμερα φοιτητής στην Ναύπακτο.Όποιος είναι απο δω μεριά και ψίνει καμιά βόλτα να στείλει πμ γιατί μέχρι την Δευτέρα δεν έχω να κάνω τίιιιιιιιιιιιποτα και βαριέμαι απίστευτα.

Έχω πήξει στα κουπόνια της pizza fan...

Κάποτε ήταν καλή, πλέον δεν τρώγεται... Από τότε που άρχισε ο πόλεμος με τα κουπόνια και στην ουσία κανείς δεν πληρώνει κανονικά, η ποιότητα πήγε στον πάτο.

Νομίζω ότι η l'artigiano είναι καλύτερη. Αν βέβαια τη φας την επόμενη μέρα, είναι σαν να τρως χαρτί.

Έχω ορκιστεί από το 1995 να μην ξαναφάω L'Artegiano, για πολλούς λόγους.

Η καλύτερη πίτσα για εμένα, χωρίς να είναι φθηνή, αλλά χωρίς να φτάνει και τα επίπεδα των Dominos & Pizza Hut, είναι του Benvenuto. Ειδικά αν σας αρέσουν τα καυτερά, δοκιμάστε την Πικάντικη με παστουρμά και σουτζούκι... Θεϊκή... :innocent:

Νομίζω ότι η l'artigiano είναι καλύτερη. Αν βέβαια τη φας την επόμενη μέρα, είναι σαν να τρως χαρτί.

Δε το λέω για το ποια είναι καλύτερη (btw δεν έχω δοκιμάσει l'artigiano).

Το λέω με το εξής σκεπτικό: Αφού έχει γεμίσει ο κόσμος με κουπόνια pizza fan, γιατί βρε παπάρες στην pizza fan δε ρίχνετε τις τιμές 50%;

Τόσο δύσκολο είναι;

Εγώ προσωπικά έχω πάνω από 20 κουπόνια τα οποία τα έχω πάρει είτε από μαγαζιά, είτε από διαφημιστικά, είτε έχουν σταλεί σπίτι μου, αν και δεν είμαι άνθρωπός που τρώει απ' έξω πολύ συχνά (ίσως και γι' αυτό να έχουν μαζευτεί τόσα).

Edit:

Και μιας και πιάσαμε τις προτάσεις για πιτσαρίες...

Όποιος μένει κοντά στην περιοχή του Μοσχάτου πρέπει να δοκιμάσει την πίτσα του ELYSEE.

Οι τιμές είναι μέτριες (θα έλεγα) αλλά η ποιότητα και η γεύση είναι εκπληκτική.

PS. Δε έχω καταφέρει να αφήσω πίτσα τους μέχρι την άλλη μέρα, οπότε δε ξέρω πως θα είναι :p

Πολύ κούραση οι μετακομίσεις ρε γαμώτο.. από την πέμπτη έχουμε ξεκινήσει τα πέρα δώθε και ακόμα τα πράγματα όλα μέσα στη μέση είναι (εκτός από το PC, αυτό είναι no1 priority).

Πέρα από αυτό.. νομίζω θα τα πάμε πολύ καλά με το καινούριο μου internet :p

attachment.php?attachmentid=46078&stc=1&d=1317487129

post-23-1416075520,1342_thumb.jpg

Πολύ κούραση οι μετακομίσεις ρε γαμώτο.. από την πέμπτη έχουμε ξεκινήσει τα πέρα δώθε και ακόμα τα πράγματα όλα μέσα στη μέση είναι (εκτός από το PC, αυτό είναι no1 priority).

ερασιτέχνες...

Κάθομαι σε παγκάκι και σουρφάρω με το iPad. Με πλησιάζει ένας πιτσιρικάς..

-Το iPad είναι αυτό;

-Ναι

-Ωραίο.. [αυτό έλειπε, τι να έλεγε :p]. Έχει τσάμπα internet εδώ;

-Ναι

-Πρόσεξε μη σε πιάσει η αστυνομία..

:hehe:

Κάποτε ήταν καλή, πλέον δεν τρώγεται... Από τότε που άρχισε ο πόλεμος με τα κουπόνια και στην ουσία κανείς δεν πληρώνει κανονικά, η ποιότητα πήγε στον πάτο.

Τί μας λές;

Η Pizza Fun, εξαρχής έβγαζε πίτσες προγραμματισμένες να κοστίζουν 5-6€ η μία. Αυτή είναι η κανονική τιμή τους

και όχι 10-12€. Επίσης εξαρχής, σου έδινε έκπτωση 30% για παραγγελιά on-line, 40% για εργατικό περιβάλλον ή

για φοιτητές και 50% take-away. Απλά τώρα προστέθηκαν και τα -άπειρα- κουπόνια, για ακόμη μια ευκαιρία να

χτυπήσεις την 50% έκπτωση. Όλα αυτά δεν είναι τίποτα παραπάνω από marketing "tricks". Όσο και να χαίρεσαι

εσύ ότι -και καλά- αγοράζεις μια πίτσα των 12€ με 6€, αυτό που ουσιαστικά αγοράζεις είναι μία πίτσα των 6€.

(φάε μια καλή πίτσα των 12€ από καλή πιτσαρία να καταλάβεις γιατί γράφω τα παραπάνω) τώρα στην περίπτωση

που κάποιος δεν έχει κουπόνι και πληρώσει με 40% ή 30% ή λιγότερη "έκπτωση", απλά αυτά είναι παραπάνω κέρδος

για την εταιρία. Νομίζεις ότι είναι ηλίθιοι που πλημμύρησαν το πανελλήνιο με κουπόνια αν αυτό ήταν κατά των κερδών

τους; Τώρα για την άποψη σου πως πλέον δεν τρώγεται, αυτή είναι υποκειμενική +δεν έχω την ευκαιρία να φάω από

το ίδιο κατάστημα που παράγγειλες +ίσως απλά να είσουν άτυχος εκείνη τη μέρα, οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω. Από

το κατάστημα του Βόλου πάντως, μια χαρά τρωγόταν και τρώγεται. Αν και σπάνια παίρνω πίτσες, έχω μια ιδιαίτερη

προτίμηση στις "φθηνές" πίτσες (αν και για να πω την αλήθεια, ακόμη και με ακριβές τιμές δεν έχω βρει πίτσα να τα

αξίζει τα παραπάνω λεφτά της στο Βόλο) και η Fun είναι αυτή που προτιμώ χρόνια. Τοp pizza, όχι. Top vfm pizza, ναι.

εξωτερικό να φανταστώ... Μα τι λέω, στην έλλαδα τέτοια speeds...:hang3:

Από τα καλύτερα spam λέμε.. αν το πιστέψεις πρέπει να σαι σε επίπεδο αμοιβάδας.

facebook team

Hello Facebook will announce that if the 24 hours reading email will not transfer into our account paypal page will be closed

Paypal accounts manager Facebook.com

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.