Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

[MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] λογω ιδεολογιας;

Και γω,προπαγανδα. :p

Υ.Γ: Αληθεια τωρα,το βρισκω παραξενο.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Προφανώς εννοεί να κοιμάσαι με το κινητό δίπλα, δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να τον ενοχλεί...

Έχω ρολόι που μπαίνει στην πρίζα και έχει ξυπνητήρι. Επίσης όταν θέλω να δω την ώρα κοιτάω το ρολόι καρπού. Όταν θέλω να τηλεφωνήσω :mobile1:ή να στείλω μήνυμα (ή να κρατήσω μια σημείωση, να βάλω το gps, να κάνω υπολογισμούς, να κάνω ένα νέο excel, word, να παίξω κάνα παιχνιδάκι στα ΜΜΜ) χρησιμοποιώ το κινητό τηλέφωνο.

Και στην τελική, βρήκα μια ευκαιρία για πλάκα.

EDIT: Και φυσικά να είσαι μακρυά από το κινητό όταν κοιμάσαι!!

Και εγώ, μόνο που το κλείνω.

+1 αλλά σε airplane mode.

+++++++++++++

Trend Micro WF τι στο καλό κάνεις transfer και δεν μου λες???

καλημερες!

επιτελους μετα απο ποσα χρονια, αιτηση για πασο ηλεκτρονικα, και ειναι σε μορφη πιστωτικης, ισχυει σε ολη την ευρωπη!

Μια ανοιξιάτικη βραδυά

βούτηξα το LAND ROVER

το στούκαρα σε μια ελιά

και βγήκε game over.

pics or it didn't happen :p

Σαν σήμερα το 2006 σκοτώθηκε ο Michael A. Monsoor, που υπηρετούσε στο Ιράκ σα Navy SEAL όπου έλαβε μετά θάνατο το Medal of Honor (ότι το παιχνίδι :p)

Θα μου πείτε, "και τι μας το λες εμάς..." Κι εγώ αδιάφορο το θεώρησα αρχικά, αλλά πήγα από περιέργεια να δω γιατί έλαβε το MoH και διάβασα το παρακάτω:

On September 29, 2006 an insurgent threw a grenade onto a rooftop where Monsoor and several other SEAL and Iraqi soldiers were positioned. Monsoor quickly smothered the grenade with his body, absorbing the resulting explosion and saving his comrades from serious injury or death.

Καμιά φορά τα βλέπουμε σε ταινίες και θα θεωρούμε υπερβολικά και μάλλον απίθανα να γίνουν... Όταν όμως διαβάζεις ότι όντως κάποιος θυσιάστηκε για τους συνάδελφούς του, σου κάθεται κάπως... :...:

Μια ανοιξιάτικη βραδυά

βούτηξα το LAND ROVER

το στούκαρα σε μια ελιά

και βγήκε game over.

Εσύ να' σε καλά

και ας ψοφήσουν χίλια αρνιά : )

Σαν σήμερα το 2006 σκοτώθηκε ο Michael A. Monsoor, που υπηρετούσε στο Ιράκ σα Navy SEAL όπου έλαβε μετά θάνατο το Medal of Honor (ότι το παιχνίδι :p)

Θα μου πείτε, "και τι μας το λες εμάς..." Κι εγώ αδιάφορο το θεώρησα αρχικά, αλλά πήγα από περιέργεια να δω γιατί έλαβε το MoH και διάβασα το παρακάτω:

Καμιά φορά τα βλέπουμε σε ταινίες και θα θεωρούμε υπερβολικά και μάλλον απίθανα να γίνουν... Όταν όμως διαβάζεις ότι όντως κάποιος θυσιάστηκε για τους συνάδελφούς του, σου κάθεται κάπως... :...:

Λυπάμαι αλλά δεν συγκινούμαι.

Σε έναν πόλεμο που δεν είναι δικός μου αλλά εξυπηρετεί επεκτατικές/οικονομικές βλέψεις, ευχαριστώ...δεν θα πάρω!:TD:

Λυπάμαι αλλά δεν συγκινούμαι.

Σε έναν πόλεμο που δεν είναι δικός μου αλλά εξυπηρετεί επεκτατικές/οικονομικές βλέψεις, ευχαριστώ...δεν θα πάρω!

Γιού αρ μίσινγκ δε ποιντ... Αναφέρομαι στη θυσία ενός στρατιώτη για σώσει τους υπόλοιπους. Αυτό δε σημαίνει ότι συμφωνώ με το συγκεκριμένο πόλεμο ή με οποιονδήποτε άλλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.