Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
ξερει κανεις τι ειναι sBorg, εχει σχεση με servers αλλα δεν ξερω τπτ.

καλημερα

Google/wiki.

sBorg is a php based script that is capable of downloading from several filehosts and uploading the files back to your account in select filehosts.

γιατι να σκασει? κανει πολυ θορυβο, μερικα λεπτα λειτουργιας παντως ουτε ζεσταθηκε ουτε τιποτα.

αυτο ειναι. / - ( blower ) 500Watt MULLER e-ergaleio.gr

Έχει συμβεί σε μέλος εδώ μέσα αν θυμάμαι καλά... έσπασε η φτερωτή... και τον πήρε ξόφαλτσα στο χέρι... Ένα τέτοιο φτηνιάρικο από το leroy merlin.

Να πω τον πόνο μου?

Σήμερα ήρθε φίλος ηλεκτρολόγος σπίτι και άλλαξε τον πίνακα, αφού ήταν +30ετίας.

Μια χαρά ήρθε ο νέος μετά από λίγο σκάψιμο, αλλά η ήττα ήρθε όταν σηκώθηκε ο γενικός...

''Τσάφ'' το ρελέ! Από κάπου έχω διαρροή αλλά από πού?

Πρέπει να σπαστούν/ανοιχτούν όλα τα κουτιά διακλάδωσης στο σπίτι, για να δούμε μήπως υπάρχει διαρροή από εκεί.

Αν δεν είναι στα κουτιά τουλάχιστον να βρεθεί η γραμμή και να αλλαχτούν τα συγκεκριμένα καλώδια.

Μιλάμε για τρελά μερεμέτια... :rant:

Επίσης δεν μπορούμε να βρούμε που καταλήγει η γείωση!

Η αρχική γείωση ήταν στις σιδερένιες σωλήνες του νερού, αλλά στην πορεία αλλάχτηκαν με χάλκινες.

Για σιγουριά πρέπει να φτιαχτεί νέα γείωση με ράβδο στον κήπο, αλλά το καλώδιο από πού να το περάσω?

Πρέπει να διανύσει το μισό σπίτι το ρημάδι!

Αυτά τα ωραία!

Να πω τον πόνο μου?

Σήμερα ήρθε φίλος ηλεκτρολόγος σπίτι και άλλαξε τον πίνακα, αφού ήταν +30ετίας.

Μια χαρά ήρθε ο νέος μετά από λίγο σκάψιμο, αλλά η ήττα ήρθε όταν σηκώθηκε ο γενικός...

''Τσάφ'' το ρελέ! Από κάπου έχω διαρροή αλλά από πού?

Πρέπει να σπαστούν/ανοιχτούν όλα τα κουτιά διακλάδωσης στο σπίτι, για να δούμε μήπως υπάρχει διαρροή από εκεί.

Αν δεν είναι στα κουτιά τουλάχιστον να βρεθεί η γραμμή και να αλλαχτούν τα συγκεκριμένα καλώδια.

Μιλάμε για τρελά μερεμέτια... :rant:

Επίσης δεν μπορούμε να βρούμε που καταλήγει η γείωση!

Η αρχική γείωση ήταν στις σιδερένιες σωλήνες του νερού, αλλά στην πορεία αλλάχτηκαν με χάλκινες.

Για σιγουριά πρέπει να φτιαχτεί νέα γείωση με ράβδο στον κήπο, αλλά το καλώδιο από πού να το περάσω?

Πρέπει να διανύσει το μισό σπίτι το ρημάδι!

Αυτά τα ωραία!

καλά έχω και εγώ διαρροή από κάπου τι μου το θύμησες (ήδη έχει πέσει τηλ στον ηλεκτρολόγο να μην του σπάσω στο κεφάλι :rant::rant::rant:!!!)

όταν θα βγάλει τα καπάκια μιας και ποιάνουν τα χέρια σου laki πάρε στόκο (ρώτα στο χρωματοπωλείο υλικό για στοκάρισμα και θα σου πουν) και κλείσε μόνος σου τις τρύπες ...

έλεος ποιος με θυμάται στις 3 το πρωί με απόκρυψη (με ξύπνησαν) να ψοφήσουν:rant:

αχ ρε πΟΤΕ να απαγορεύσεις και τις αποκρύψεις γιατί ποιο το νόημα αφού όλοι οι αριθμοί να ανήκουν σε κατόχους (καταγεγραμμένοι) να μπορούν να καλούν με απόκρυψη !!!

Γιατι δεν παιζει καν να σπαταλησω χρονο να μαθω ποιος 10χρονος με καλεσε με αποκρυψη. :p that's why.

Και σβηνε το κιν. ρε συ το βραδυ,τοση ακτινοβολια ολη τη μερα.

Οταν κοιμασαι ειναι χειροτερα. Σβηνε και το ρουτερ αν ειναι ασυρματο ;)

Νυχτες,ειμαι off.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.