Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Αν εξαιρέσουμε το γεγονός οτι ξυπνησα μολις τωρα και το κεφάλι μου το νοιώθω σαν καμπάνα το Μ.Σάββατο, είδα και στον ύπνο μου τον [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] να μου συστήνεται σαν Mark Zuckerberg με κουστούμι...

daaaaymn....

Οχι, εχω ακόμα δρόμο... Εχω να φροντίσω πρώτα τα άλλα μου hobbies. Εχω αποκτήσει ενα καινουριο που τα σπάει και λέγεται "ζωή".

Ερχεται ενας και σου βάζει φόρους και διάφορες δυσκολίες και εσύ πρέπει να μαζεύεις λεφτά με νόμιμο ή παράνομο τρόπο για να τα πληρώνεις και να "ζεις". Δεν εχει κάποιο ιδιαίτερο σκοπό το παιχνίδι (κάποτε στην πρώτη έκδοση είχε) αλλα τώρα απλα "ζεις" για να παίξεις και την επόμενη ημέρα. Κρίμα που δεν έχει την ελευθερία του San Andreas για να πάρω ενα RPG και να τινάξω δυο-τρια πραγματα στον αέρα...

Ουφ, τα ειπα... Νικολα, περιμένω μπιελοπίστονα μολις βγεί η νεκροψία απο τον ρεκτιφιέ...

Βρε συ [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] θέλω μία χάρη αν μπορέσεις...

Αν σε βγάλει ο δρόμος προς τον Τσαμούρη δίπλα σου Κατάστημα Ταύρου , ρώτα αν έχει Μ2 βίδες σε μετρικό σπέιρωμα Τσαμούρης Δουζογλου Α.Ε. - Οι :: Κατηγορίες ειδών

Δεν μπορώ να βρω πουθενά εδώ...

Αν εξαιρέσουμε το γεγονός οτι ξυπνησα μολις τωρα και το κεφάλι μου το νοιώθω σαν καμπάνα το Μ.Σάββατο, είδα και στον ύπνο μου τον [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] να μου συστήνεται σαν Mark Zuckerberg με κουστούμι...

daaaaymn....

Κουστουμι FTW.

Απορω γιατι μερικοι το βρισκουν αβολο.

Το αγαπω.

Suit up!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.