Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
αφου δεν ξερεις τι ελεγε, πως ειναι σημαντικο; :p

Ξερω ομως οτι ο αποστολεας του θα μου εστελνε σημαντικο μυνημα χτες βραδυ και εγω εκλεισα το κιν.

Το ανοιξα.Η μνημη πληρης...οπως διεγραφα το πηρα σβαρνα οταν εμφανιστηκε στα εισερχομενα. :)

Κρα ΕΚ.. Έστειλα mail να ρωτήσω που μπορώ να βρω backplate για 1156, ελπίζοντας να μου το στείλουν τσαμπέ, όπως η Noctua, αλλά με παρέπεμψαν στο web shop τους όπου το βρίσκω με 6€.. :hang3:

Παρήγγειλα απο το Π κάρτα γραφικών και επεξεργαστή. Αν δεν έρθουν με τις ταινίες ασφαλείας και ζελατίνες, αύριο θα τους κράζω στο αντίστοιχο thread :hang3:

Παρήγγειλα απο το Π κάρτα γραφικών και επεξεργαστή. Αν δεν έρθουν με τις ταινίες ασφαλείας και ζελατίνες, αύριο θα τους κράζω στο αντίστοιχο thread :hang3:

Πολύ απλά μην τα δεχτείς αν δεν ειναι έτσι φίλε μου

μη λετε για παραγγελιες και τετοια...κυνηγαω και γω καρτα γραφικων,ολο το εξωτερικο ειναι out of stock και το Π εχει στοκ και 50€ καπελο.

με νυχια και με δοντια κρατιεμαι, αλλα οσο σκεφτομαι οτι το 50αρακι ειναι το μισο μπλοκ ,σιχτιριζω...

ubuntu is gnome μουυυχαχα...άθλιες οι τελευταίες διανομές!

να φτιάξουν την γαμ .... εγκατάσταση ....

έχασα όλα τα αρχεία μου 600γβ οφφφφ fffffff ubuntu is for toilet ,

windows sucks very very very deeeeeep

ubuntu ανάφερα όχι αυτόν τον βλάκα τον steve jobs who is the best at the mind f@!!ng ... (βλ iphone klp...)

:p

edit

sorry για το ύφος μου αλλά 600γβ gone

Έχουμε επιστροφές βλέπω...

Edit: Πόσο fail είναι όταν περιμένεις να σου φέρουν από Θεσσαλονίκη τσουρέκι τερκενλή και τελικά οταν σου δίνουν το κουτί να λέει επάνω αγαπητός;

fu.gif

να φτιάξουν την γαμ .... εγκατάσταση ....

έχασα όλα τα αρχεία μου 600γβ οφφφφ fffffff ubuntu is for toilet ,

windows sucks very very very deeeeeep

Απλά εύχομαι να μην έχεις nvidia κάρτα γραφικών. Μου πήρε 4 ώρες στην 10.x (χμ..ή ήταν 9.10..) να καταφέρω να περάσω drivers τότε...

και το εψαχνα ας το ξαναθυμησω.ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=8LuTbOHRBVM&feature=related]YouTube - El mejor Mimo del Mundo (Jerome Murat)[/ame]

Έχουμε επιστροφές βλέπω...

Edit: Πόσο fail είναι όταν περιμένεις να σου φέρουν από Θεσσαλονίκη τσουρέκι τερκενλή και τελικά οταν σου δίνουν το κουτί να λέει επάνω αγαπητός;

fu.gif

Πηγαίνεις στις αφίξεις του αεροδρομίου και αγοράζεις μόνος σου από το υποκατάστημα που έχει εκεί

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.