Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
νιαααααααααααααοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

(δεν φταίω εγώ με αυτά που ποστάρετε)

Εγώ μπορώ να αιτιολογήσω το video που πόσταρα:

1) Είπα να πω μια ''αέρινη/ανάλαφρη/καλλιτεχνική'' καλημέρα.

2) Σας ανοίγω τα μάτια για να ξέρετε αν αξίζει να πληρώνετε για τα θεάματα που βλέπετε. (είναι δύσκολοι καιροί και πρέπει να ''επενδύουμε'' σωστά τα λεφτά μας)

3) Είπα να ανεβάσω τη διάθεση μερικών που ξύπνησαν ''κάπως'' σήμερα. (δεν ονοματίζω τον Astro πχ.:p)

ματηπαναγία, αν δε δείρω κόσμο στη γειτονιά μου και μείνω μόνο στο βρίσιμο, θα είναι θαύμα. Όλοι οι βρωμύλοι & σκ@τόβλαχοι νεόπλουτοι εδώ έχουν μαζευτεί...

άλλος -από την πολυκατοικία μας- πετάει τα σκουπίδια του στην αυλή της πολυκατοικίας.

Άλλος -από την περιοχή- άλλαξε τον κάδο μας, γιατί ήταν με το πεντάλ για να ανοίγει χωρίς να χρειάζεται να σηκώνεις με το χέρι το καπάκι.

Άλλος -τότε ήταν αντιδήμαρχος- έκοψε, επειδή έτσι του κ@υλωσε, τα κάγκελα που υποδείνυαν τη θέση των κάδων, και τα πήγε στην απέναντι γωνία. Φυσικά τα έβαλε έτσι ώστε όταν ανεβαίνεις με το αυτοκίνητο να μην μπορείς να δεις αν έρχεται κανείς. Και για να είναι σίγουρος, βάζει και το φορτηγό του από δίπλα.

Φέρνουν ό,τι είναι για πέταμα (λεκάνες, ντουλάπες, στρώματα, μπάζα, κλαδιά από τους κήπους τους κλπ), από μια ακτίνα 2 οικοδ. τετραγώνων. Φυσικά, κανείς τους δεν έχει ενημερώσει το δήμο πιο πριν, ώστε να περάσει να τα πάρει, και έτσι μένουν εκεί 3-4 μέρες. Έτσι για ντεκόρ...

Άλλος ερχόταν (μπορεί να έρχεται ακόμη δεν τον έχω ξαναπετύχει) στην πιλοτή της πολυκατοικίας μας, για να κατουρίσει. Από τη διπλανή πολυκατοικία.

Σκουπίδια και κλειστές σακούλες στα ανακυκλώσιμα.

Οι κάδοι των σκουπιδιών μονίμως ανοιχτοί.

Έχουμε απέναντι ένα πεζοδρόμιο 4-5 μέτρων, κι όμως είναι συνέχεια κλειστό, μιας και παρκάρουν έτσι ώστε να μην αφήνουν χώρο να περάσει πεζός.

Στη διασταύρωση που μένω οι δρόμοι είναι μονόδρομοι. Τυπικά. Το 60% των κατοίκων της γειτονιάς πάνε ανάποδα. Και φυσικά αν εσύ πας κανονικά σου κάνουν και μανούρα για να τους κάνεις χώρο.

Και μένω Πεύκη, στα σύνορα με τη Κηφισιά, όχι σε καμιά από τις λεγόμενες υποβαθμισμένες περιοχές.

Από την άλλη, πέτυχα τις προάλλες ένα παιδάκι (5-6 ετών) στο πάρκο που είναι απέναντι, που ενώ είχε βαρεθεί να κρατάει το κουτί από το χυμό του δεν το πέταξε κάτω, αλλά έψαχνε να βρει κάδο. Κάπως μου αναπτέρωσε το ηθικό

ματηπαναγία, αν δε δείρω κόσμο στη γειτονιά μου και μείνω μόνο στο βρίσιμο, θα είναι θαύμα. Όλοι οι βρωμύλοι & σκ@τόβλαχοι νεόπλουτοι εδώ έχουν μαζευτεί...

.....................................................................................................................

πέτυχα τις προάλλες ένα παιδάκι (5-6 ετών) στο πάρκο που είναι απέναντι, που ενώ είχε βαρεθεί να κρατάει το κουτί από το χυμό του δεν το πέταξε κάτω, αλλά έψαχνε να βρει κάδο. .................

Μην απελπιζεσαι ...δωσε χρονο να μαθει και το μικρο παιδακι.:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.