Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Σαν σήμερα, το 1833 ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και ο Δημήτριος Πλαπούτας συλλαμβάνονται και φυλακίζονται με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας...

Και κάποιοι περιμένουν αυτός ο λαός να πάει μπροστά... 180 χρόνια μετά, κυβερνάνε οι προδότες και οι ηγέτες είναι είτε φυλακή, είτε στην αφάνεια...

Ελεος ρε παιδια με το "εχει ξανα μπει"

Δλδ οταν γυρναει η γκομενα/γυναικα/γκομενος (με οτι βολευεται ο καθενας) κ σας λεει "παμε παλι" τι τους λετε ? "εχει ξανα μπει"?

Οχι βεβαια! βουρρρ στο πατσα κ ειμαι σιγουρος οτι κανενας σας δν προσπαθει να θυμηθει αν το εχει ξανα βαλει ο dunkel h unick (που το πιο πιθανο ειναι να τη εχει σφυριξει ο τσακονας η φραγμας αλλα τεσπα)

Αστεια βιντεο/φωτο/ανεκδοτα ειναι μας κανουν να γελαμε οποτε το να τα ξανα δουμε δεν χανεται κ ο κοσμος.

Πριν ποσταρει ο καθενας πρεπει να κανει ερευνα 5-10 σελιδες πισω ?

Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να κανεις ασφαλης καταργηση υλικου, ποιος εχει χρονο για ερευνα?

Στο τελος καταληγουμε να εχουμε μιση σελιδα με τα quotes απο αυτα που εχουν ξανα μπει!

Ελεος ρε παιδια με το "εχει ξανα μπει"

Δλδ οταν γυρναει η γκομενα/γυναικα/γκομενος (με οτι βολευεται ο καθενας) κ σας λεει "παμε παλι" τι τους λετε ? "εχει ξανα μπει"?

Οχι βεβαια! βουρρρ στο πατσα κ ειμαι σιγουρος οτι κανενας σας δν προσπαθει να θυμηθει αν το εχει ξανα βαλει ο dunkel h unick (που το πιο πιθανο ειναι να τη εχει σφυριξει ο τσακονας η φραγμας αλλα τεσπα)

Αστεια βιντεο/φωτο/ανεκδοτα ειναι μας κανουν να γελαμε οποτε το να τα ξανα δουμε δεν χανεται κ ο κοσμος.

Πριν ποσταρει ο καθενας πρεπει να κανει ερευνα 5-10 σελιδες πισω ?

Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να κανεις ασφαλης καταργηση υλικου, ποιος εχει χρονο για ερευνα?

Στο τελος καταληγουμε να εχουμε μιση σελιδα με τα quotes απο αυτα που εχουν ξανα μπει!

Μέχρι τα νύχια, όλο, έφυγε ατάκες λέμε.

Θωμα δε χρειαζεται να προσπαθησουμε να θυμηθουμε αν εχουν ξαναμπει,πολυ απλα δεν ανοιγω καθε μερα το "Αξιολογα Βιντεο" ,μονο οταν εχω ορεξη να δω αξιολογα βιντεο. ;)

Καλημερες!!!!!

Για οσους παρεξηγησαν. Το ποστ ηταν καθαρα χιουμοριστικο ξεσπασμα σε στυλ του George Carlin :p

Τελευταια το παρατηρησα πολυ εντονα και ειπα να το σχολιασω.

Προσωπικα αυτα τα θεματα τα βλεπω σε καθημερινη βαση το πρωι στο γραφειο παρεα με τον καφε μου, πριν ξεκινησουν να σκανε τηλ κ πριν ξεκινησει το παλουκι της ημερας.

Ειναι παραδοση πως θα το κανουμε τωρα ναουμ... :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.