Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

ειπα οτι μονο ο καφες εχει??? μια δηλωση εκανα... (αφου θες να μαθεις.. δεν ηπια τιποτα που να εχει καφεΐνη...)

τότε γιατί δεν είπες π.χ δεν ήπια κόκα-κόλα και ανέφερες τον καφέ;;;;

αφού όπως γνωρίζεις ένα σωρό πράγματα έχουν καφεΐνη.................... :p

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

κωλοσερβερ χριστουγεννιατικα με τα κωλομενου σας.

γιατι δεν γινεται να ειναι οπως τα consumer bios, ολα με την ιδια λογικη και μορφη?

πλεον αθηνα πρεπει να κυκλοφορεις με ενα κινητο αξιας 30 ευρω και ενα 10ευρω max!

σε ποια περιοχη/σημειο εγινε?

Σε παρομοιο σκηνικο πριν χρονια πριν χρονια βρεθηκαμε και οι δυο νοσοκομειο..

Εγω με σουγιαδια στο προσωπο και αυτος με ανοιγμενο κεφαλι. Εγω πηγα με τα ποδια και τον πετυχα οταν τον εφερναν με ασθενοφορο.Δεν εκανα καταγγελια ουτε ειπα τπτ στους γιατρους γιατι φοβηθηκα οτι θα βρω και τον μπελα μου.Την ρατσιλα για τα πρεζακια την ξεπερασα αλλα οποτε βλεπω τετοιες φατσες αλλαζω δρομο απο χιλιομετρα..

Τεσπα..Merry christmas

Mr. Hankey's Christmas Classics (Season 3, Episode 15) - Full Episode Player - South Park Studios

πρέπει να βγάλεις οπωσδήποτε άδεια οπλοφορίας και να αγοράσεις ένα όπλο ή να κυκλοφορείς με ένα κατάνα ...

(φαντάσου να κράταγες ένα πιστόλι να δούμε τι θα έκαναν) θα είχαν φτάσει στον Παρθενώνα πχ ...

(και επειδή θα είμουν καλός λόγο Χριστουγέννων θα τους φύτευα και μία δύο στα πόδια να με θυμούνται ως δωράκι)...

σε λίγα χρόνια δεν θα μπορούμε να κυκλοφορούμε ''ελεύθεροι'' θα είμαστε like old days western style ....

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Y-lH1jKD7oE[/ame]

xD

κηφισιά(είχα πάει να πάρω δώρο για την κολλητή μου μην χ...)στο πάρκο πάνω απο το τρένο

Απο απλη περιεργεια τι υψος/κιλα/ηλικια εισαι?

Τα πουστρ@κι@ που σε κλεψανε τι ηλικια φανηκαν να ειναι? Αλλοδαποι? Ελληνες?

Edit : Ξενοι ειπες sorry! Χωρα? Μπορεσες να καταλαβεις?

απο ποτε χρειαζεται να κανεις κρατηση 24/12 σε ταβερνουλες που στις 9 η ωρα εχουν 2 στα 30 τραπεζια με κοσμο?

επισης ολα τα εγκεκριμενα σουβλατζιδικα κλειστα.

τελικα ο κληρος επεσε στη μπιτσα φαν και σε ταινια με χριστουγεννιατικο μουντ.

Αν πω χρόνια πολλά εδώ θα φάω κάρτα; :p

Τέσπα, χρόνια πολλά σε όλους!

όχι σήμερα αντί για κόκκινη μοιράζουν χριστουγεννιάτικη :p

Απο απλη περιεργεια τι υψος/κιλα/ηλικια εισαι?

Τα πουστρ@κι@ που σε κλεψανε τι ηλικια φανηκαν να ειναι? Αλλοδαποι? Ελληνες?

Edit : Ξενοι ειπες sorry! Χωρα? Μπορεσες να καταλαβεις?

1.80/86/17 αρκετά γυμνασμένος για την ηλικία μου

18-19 ο ένας κοντός χοντρός, ο άλλος ίσα με εμένα σε ύψος πολύ αδύνατος.

τώρα απο ήταν που δεν καταλαβα

EDIT: Χρόνια Πολλά σε όλους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.