Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Πάλι κλειστή η εθνική Μεγαλόπολης-Καλαμάτας και θέλω να φύγω το πρωί?:rant:

Δεύτερη φορά που μου τυχαίνει!:rant:

Ρε το Γομάρ που χάθηκε;

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] ?

δηλωνω παρων μετα απο ενα μηνα σχεδον !:D

Πρώτο post μετά τις διακοπές στο thread με τη γραμματική. Από νωρίς στα βίτσια. Άντε και καλό χειμώνα. :hehe:

Το λαπτοπ μου ψηνεται σε εναν παγκο στο εξοχικο στους 90 βαθμους.Οχι οτι ειχε ποτε του καλες θερμοκρασιες αλλα λεμε...

Αντε και 100...:clap:

έπαθα μόλυνση στην παρανυχίδα μου σήμερα.... παίρνω αντιβίωση.

νοτ σέιφ φορ γουίκ στόμαχς

έβγαλα ένα πύο άστα να πάνε... πράσινο με βρώμα απερίγραπτη.

Ποιός θυμάται τι έγινε σαν σήμερα το 1995? :rolleyes:

Κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τα Windows 95, ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή στον χώρο των OS που έγινε ποτέ.

Ωραίες εποχές.... κάπου τότε λίγο αργότερα είχα πάρει τον pentium 100άρη με 8MB ram και keyboard με windows κουμπιά :D

Τελικά είναι μεγάλη υπόθεση το να έχεις απομονωμένο (χωρίς σκάλες, και κυρίως, χωρίς "κατοικίδια") μπαλκόνι στο εξοχικό. Άβολο το ράντζο, αλλά το έχω καταευχαριστηθεί :D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.