Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Και ότι το κοίταγα εχτές. Έχεις κανέναν Tripath 2020 να συγκρίνεις ήχο;

Υπόψην υπάρχει και 5κάναλος

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Διακοπές 7 ημέρες ως τώρα, αλλά οι τρεις πήγαν χαμένες στα συνεργεία...:rant:

Για πρώτη φορά το αυτ/το (Seat Leon) μου έβγαλε ζημιά, και βρήκε να το κάνει τώρα το ρημάδι!:wall:

Δύο πολλαπλασιαστές καμμένοι διαδοχικά σε δύο ημέρες, συν μία αναμονή για τα ανταλλακτικά.

Πήρα και τρίτον για καβάτζα μήπως και....:p

Άυριο συνέχεια στη Κρήτη για 5 ημέρες.:clap:

Και ότι το κοίταγα εχτές. Έχεις κανέναν Tripath 2020 να συγκρίνεις ήχο;

Υπόψην υπάρχει και 5κάναλος

Κοίταγα για 2020 στην αρχή αλλά είναι πολύ λίγα τα βατ, οπότε ένα Σαββατο στη δουλειά που κάναμε υπερωρίες, τον είδα και τον χτύπησα στο ebay, shopping therapy.

Δεν μπορώ να συγκρίνω με 2020, δεν έχω ακούσει ποτέ. 2 ηχειάκια βιβλιοθήκης BOSE 101 έχω (ενός δρόμου, δεν έχω απαιτήσεις), 60 βατ στα 6 ωμ, οπότε μια χαρά τα οδηγεί ο 2050.

Τον τροφοδότησα αρχικά με τροφοδοτικό από λαπτοπ, 19 βολτ 7 αμπέρ, αλλά έβγαζε τρομερά παράσιτα που περνούσαν στα ηχεία. Του έβαλα παροπλισμένη μπαταρία από UPS και καθάρισε. Να δω πότε θα αξιωθώ να του φτιάξω τροφοδοτικό 30 βολτ που θέλει, για τέρμα εντάσεις.

1436354246.png

Τόση ταχύτητα και να μην μπορείς να την κάνεις τίποτε :hehe:

Ανοιξε ενα internet cafe (!)

λολ, χτες στην εθνική είδα ένα αυτοκίνητο με πινακίδα **Τ-6666 :p

κρατησες αποσταση?:p

Διακοπές 7 ημέρες ως τώρα, αλλά οι τρεις πήγαν χαμένες στα συνεργεία...

Για πρώτη φορά το αυτ/το (Seat Leon) μου έβγαλε ζημιά, και βρήκε να το κάνει τώρα το ρημάδι!

Δύο πολλαπλασιαστές καμμένοι διαδοχικά σε δύο ημέρες, συν μία αναμονή για τα ανταλλακτικά.

Πήρα και τρίτον για καβάτζα μήπως και....

Άυριο συνέχεια στη Κρήτη για 5 ημέρες.

Κάποτε είχα ταλαιπωρηθεί αφάνταστα με ένα μηχανάκι... Με άφηνε συχνά πυκνά από ηλεκτρικά. Πολλαπλασιαστή, ανορθωτή, ηλεκτρονική, έκοψε μπαταρία δύο φορές, τη μία μόλις την είχα βάλει πριν δύο ημέρες, και διάφορα άλλα.

Είχα πάει σε 4 ηλεκτρολόγους και όλοι έλεγαν τα δικά τους. Τελικά, είχα βρει ένα παλλικάρι, ο οποίος είχε ηλεκτρολογείο και το είχε κλείσει, γιατί ο πατέρας του ήταν άρρωστος και έπρεπε να είναι όλη μέρα μαζί του, κι έτσι δούλευε στην πυλωτή της πολυκατοικίας του.... :...:

Το παλλικάρι λοιπόν, μετά από 3 ώρες ψάξιμο, μου άλλαξε το λαμπάκι των φρένων και έκτοτε το μηχανάκι δεν έκανε κιχ... Μου είπε ότι είχαν βάλει κακής ποιότητας κι προκαλούσε πρόβλημα σε όλο το κύκλωμα με αποτέλεσμα να καίει συνέχεια κι από κάτι διαφορετικό. Όλοι οι προηγούμενοι απλά αντικαθιστούσαν το χαλασμένο και μου το έδιναν... Θέλουν προσοχή τα ηλεκτρικά

Το Leon του lakisss, όπως και όλο το group vag έχει θέμα με τους πολλαπλασιαστές, στους παλιούς κινητήρες (όχι τους TSI,TFSI). Πάντα είχα 2 μαζί μου για καβάντζα.

θα πω και εγω τον πονο μου....

Αρχη διακοπων στο βαθυ στα μεθανα, μετα φυγαμε για μπανακι απονησο στο αγκιστρη, πορο για ανεφοδιασμο και διανυχτερευση, μετα σουπια παλι για μπανακι, αυτη τη στιγμη ειμαστε πορο αροδο αρκετα πιο εξω απο το λιμανι... (μπανακι στη θαλασσα πρωι,μεσημερι,βραδυ)

Problem? :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.