Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Ξενοδοχείο στην Πράγα ... το πάνω συρτάρι του κομοδίνου ... Αγία Γραφή.
Πρώτα πρώτα άφησαν έξω την Παλαιά Διαθήκη.

Dude, η Παλαιά Διαθήκη είναι το πρώτο κομμάτι της Αγίας Γραφής. Αν είχαν τη Αγία Γραφή, τότε περιλαμβάνεται η Παλαιά Διαθήκη.

Μα και αυτοί γιατί έβαλαν μόνο αυτά… Πρώτα πρώτα άφησαν έξω την Παλαιά Διαθήκη. Old Time Classics. Θα μπορούσαν να βάλουν και το Κοράνι. Ή κανένα αρχαίο παγανιστικό βιβλίο. Τώρα για σατανιστικό εγχειρίδιο δεν είμαι τόσο σίγουρος. :p

Είδες που δεν είσαι και τόσο έξυπνος. Φίλε μου στον σημερινό κόσμο μία είναι η θρησκεία, το χρήμα. Οπότε οι απορίες σου απαντώνται εύκολα με μια λέξη: "Χορηγοί" :p

attachment.php?attachmentid=45522&stc=1&d=1312535468

Ελπίζω να έχεις και καμιά καλή ταινία για το υπόλοιπο popcorn :p

Dude, η Παλαιά Διαθήκη είναι το πρώτο κομμάτι της Αγίας Γραφής. Αν είχαν τη Αγία Γραφή, τότε περιλαμβάνεται η Παλαιά Διαθήκη.

Indeed. Λαλακία έγραψα. Μόνο την Καινή Διαθήκη είχαν. Το ορκίζομαι δε θα το ξανακάνω αυτό το λάθος. :p

ΥΓ. Καλά τα λέει ο yanni. Για το υπόλοιπο popcorn ταινία. :p

Ακόμα περιμένω να μας πεις σε ποιό ξενοδοχείο είχες πάει :p

Courtyard Marriott. Είναι στο προάστιο Flora.

Την Καινή Διαθήκη την περίμενα. Το βιβλίο των Μορμόνων με εξέπληξε ευχάριστα. :hehe:

Courtyard Marriott. Είναι στο προάστιο Flora.

Ναι, το ξέρω, πολύ ωραίο! Αν θέλεις να μείνεις κέντρο, επέλεξε το Yasmin. Θεϊκό. Πάει η αδερφή της γυναίκας μου εκεί, σε 10 μέρες... Ζηλεύω αφάνταστα...

Πάει η αδερφή της γυναίκας μου εκεί, σε 10 μέρες... Ζηλεύω αφάνταστα... που δεν με παιρνει μαζι της

proper :hehe:

Μπα... Θα την είχα πνίξει σε λιγότερο από 5' :p

Την Πράγα ζηλεύω γιατί είχαμε περάσει τέλεια κι επίσης το άλλο ΣΚ έχει και MotoGP στο Brno...

[MENTION=4643]o polonos[/MENTION] έλα σώπα σώπα θα σε πάω εγώ:tomato::tomato:

Είσαι σίγουρος; Με τέτοια γκαντεμιά το λιγότερο που θα γίνει είναι να πάρει φωτιά το ξενοδοχείο. :hehe:

γκαντεμης αυτός γκαντέμης εκ επαφής με πολωνό εγώ ισούται με μηδέν οπότε κυριλέ :p

Ναι, το ξέρω, πολύ ωραίο! Αν θέλεις να μείνεις κέντρο, επέλεξε το Yasmin. Θεϊκό. Πάει η αδερφή της γυναίκας μου εκεί, σε 10 μέρες... Ζηλεύω αφάνταστα...

Με αυτό που του έγραψες, σιγά μην πάει! Το σωστό είναι "Αθεϊκό". :p

Ψήνομαι να βάλω αυτό σαν out of office reply στο γραφείο..

I am on holidays. Your e-mail has been deleted.
Κάποτε είχα ψηθεί να βάλω

I am out of the office on holidays. You are not.

Η αναβάθμιση αυτού του μηνύματος είναι:

I am out of the office on holidays. You are not.

1303574656120.jpg

εγώ βαριέμαι να ετοιμάσω βαλίτσες για μήλο - Ίο..

ρε παίδες και στην Καλαμάτα διακοπές κάνω..

αν δεν ήταν η παρέα σιγά μη πήγαινα.

την δευτερα γυρναω απο λονδινο και μετα το σ/κ ξαναπαω διακοπες σε διαφορα νησακια για 2 βδομαδες... ειναι ζωη αυτη???

problem οσοι ειστε στην δουλεια ή δεν πατε για μπανια????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.