Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Και ποια ακριβώς σχέση έχουν το Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ) με την ενημέρωση

Mέσα

Μαζικής

Μ@λάκινσης

:innocent:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Μέχρι να ξυπνήσουν οι υπόλοιποι στο σπίτι λαγοκοιμάμαι, οπότε κατά τις 6,40 που έκανε έναν ψευτοσεισμό και τον κατάλαβα οπότε ξύπνησα περιμένοντας να δω πόσος ήταν (2,3R ήταν τελικά...)

Από εκείνη την ώρα κάνω Undervolt στο SGS, και ξεκλείδωσα τον Athlon X3 425 σε AMD Phenom II X4 B25 και τώρα ελέγχω σταθερότητα :D Τουλάχιστον από το παράθυρο βλέπω θάλασσα :hehe:

Μέχρι να ξυπνήσουν οι υπόλοιποι στο σπίτι λαγοκοιμάμαι, οπότε κατά τις 6,40 που έκανε έναν ψευτοσεισμό και τον κατάλαβα οπότε ξύπνησα περιμένοντας να δω πόσος ήταν (2,3R ήταν τελικά...)

Από εκείνη την ώρα κάνω Undervolt στο SGS, και ξεκλείδωσα τον Athlon X3 425 σε AMD Phenom II X4 B25 και τώρα ελέγχω σταθερότητα :D Τουλάχιστον από το παράθυρο βλέπω θάλασσα :hehe:

διακοπες ειπαμε? :hehe:

UPS TurboX... Κόβεται το ρεύμα... Περνάει αρκετή ώρα... Αδειάζει τελείως... Έρχεται το ρεύμα... Περιμένω να ανοίξει το UPS... Περιμένω... Περιμένω... Ακόμα περιμένω...

Παίρνω τηλέφωνο το Πλαίσιο, έτσι δουλεύει λέει... αν αδειάσει τελείως η μπαταρία, πρέπει να του πατήσεις το κουμπί για να ανοίξει αφού έρθει το ρεύμα... :slap:

Mέσα

Μαζικής

Μ@λάκινσης

:innocent:

:hehe::agree:

Μέχρι να ξυπνήσουν οι υπόλοιποι στο σπίτι λαγοκοιμάμαι (...)

ξύπνησα (...)

και ξεκλείδωσα τον Athlon X3 425 σε AMD Phenom II X4 B25 και τώρα ελέγχω σταθερότητα

Την επόμενη φορά που θα έχεις αυπνίες δεν έρχεσαι από το σπίτι μου να κλοκάρουμε τον δικό μου μέχρι τα 3GHz; (βλέπε υπογραφή)

UPS TurboX... Κόβεται το ρεύμα... Περνάει αρκετή ώρα... Αδειάζει τελείως... Έρχεται το ρεύμα... Περιμένω να ανοίξει το UPS... Περιμένω... Περιμένω... Ακόμα περιμένω...

Παίρνω τηλέφωνο το Πλαίσιο, έτσι δουλεύει λέει... αν αδειάσει τελείως η μπαταρία, πρέπει να του πατήσεις το κουμπί για να ανοίξει αφού έρθει το ρεύμα... :slap:

Αν κλείσει το UPS δεν ανοίγει πάλι μόνο του, 4 διαφορετικά που είχα έτσι δούλευαν :)

Το user manual του δικού σου που δεν άνοιγε το διάβασες; Τί έλεγε για την περίπτωσή σου;

Το user manual του δικού σου που δεν άνοιγε το διάβασες; Τί έλεγε για την περίπτωσή σου;

Δε λέει κάτι, ούτε φυσικά στις πληροφορίες ΠΡΙΝ το αγοράσεις... Αλλά είπαμε, ότι πλΕρώ, παίρνεις...

έκανα unsubscribe απο dominos newsletter και όταν ήθελε reason έβαλα i'm on a diet

Εγώ θα κάνω unsubscribe, γιατί μου στέλνουν προσφορές που δε μπορώ να πάρω, αφού το κατάστημα που μας εξυπηρετεί δεν είναι ιδιόκτητο, αλλά franchise κι έτσι δεν υποστηρίζει τις online αγορές. :whip:

δεν λέω ψέμματα. -30kg σε 5 μηνες

Αν τα 30 είναι λίπος, μπράβο μεν, αλλά μείωσε λίγο το ρυθμό σου :) Ο ιδανικός είναι 1-1.5 την εβδομάδα όταν μιλάμε για μεγάλο διάστημα.

"Το χθεσινο ειναι? τι του κανες?"

διαιτα....

1996gr το εβγαλε τελικα η δικια της

ηταν τοσο μεγαλη πλεον η διαφορα απο τα 2kg που μειωσε και την ικανοποιηση μου...

θα προτιμουσα ενα 1999 ή ενα στρογγυλο και οριακο αλλα μη αμφισβητισιμο 2000... ρε γμτ

α! και το ζυγι πεφτει πριν τα γραμματοσημα εν τελει οποτε δεν χρειαζονται τσιγκουνιες τελικα...

Ελληνικά ταχυδρομία... τι να πείς ?

Να πείς ότι για να ανοίξω σήμερα λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα και ενώ έχω ΟΛΑ τα χαρτια που χρειάζονται (και με το παραπάνω, μέχρι και την κάρτα ΑΜΚΑ είχα μαζί που μου ζήτησε "αν και δεν είναι απαραίτητη") έκανα 2 ώρες ?

- Άνοιγμα λογαριασμού

- Αίτηση για cash card

- Αίτηση για web-banking (σε άλλη υπάλληλο [χάλια μαύρα], χωρίς αναμονή για να με εξυπηρετήσει)

Φθάνω τράπεζα στις 9 παρα 10, στις 10 παρά 5 αρχίζει να με εξυπηρετεί η υπάλληλος (καλή, καλή) και έφυγα 12 παρά 10.

Αποφύγετε τις τράπεζες αυτό τον καιρό όλοι οι συνταξιούχοι απογράφονται και για μια απλή διαδικασία των 5 λεπτών (πχ αυξηση ορίου ανάληψης cash card) μπορεί να περιμένεις στην ουρά για μια ώρα.

Αν τα 30 είναι λίπος, μπράβο μεν, αλλά μείωσε λίγο το ρυθμό σου :) Ο ιδανικός είναι 1-1.5 την εβδομάδα όταν μιλάμε για μεγάλο διάστημα.

τόσο περίπου χάνω και τώρα που κοιτάω το ημερολόγιο είναι σχεδόν 6 οι μήνες.

Πέτρο με διατροφή και γυμναστική. πραγματικά δεν πεινάω. προσαρμοσμένο πρόγραμμα φυσικά

Ελληνικά ταχυδρομία... τι να πείς ?

Να πείς ότι για να ανοίξω σήμερα λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα...

Αυτά είναι πταίσματα... Εγώ είμαι στα δικαστήρια με την Εθνική γιατί μου ζητάνε να πληρώσω δάνειο 5200€ που δεν πήρα ποτέ, μαζί με τους τόκους... Κι όταν ζητήσαμε με εξώδικο να μας στείλουν ότι χαρτιά έχουν στα χέρια τους τα οποία να αποδεικνύουν ότι εγώ πήρα αυτά τα χρήματα, μας έστειλαν την ανάλυση των τόκων, από τα 5200€ και μετά... :hm: Οι άνθρωποι είναι αλλού, τι να πεις... και σκέψου ότι αυτή η ιστορία κλείνει 2ο χρόνο τώρα κι ακόμα περιμένουμε...

τόσο περίπου χάνω και τώρα που κοιτάω το ημερολόγιο είναι σχεδόν 6 οι μήνες.

Πέτρο με διατροφή και γυμναστική. πραγματικά δεν πεινάω. προσαρμοσμένο πρόγραμμα φυσικά

Όπως είχα κάνει και εγώ πριν 3 χρόνια. Με διατροφή και γυμναστική, 6 κιλά σε 1μιση μήνα. Αλλά φέτος δεν έχω καθόλου χρόνο για γυμναστική και έτσι η διατροφή μόνο δεν αποδίδει...

Αυτά είναι πταίσματα... Εγώ είμαι στα δικαστήρια με την Εθνική γιατί μου ζητάνε να πληρώσω δάνειο 5200€ που δεν πήρα ποτέ, μαζί με τους τόκους... Κι όταν ζητήσαμε με εξώδικο να μας στείλουν ότι χαρτιά έχουν στα χέρια τους τα οποία να αποδεικνύουν ότι εγώ πήρα αυτά τα χρήματα, μας έστειλαν την ανάλυση των τόκων, από τα 5200€ και μετά... :hm: Οι άνθρωποι είναι αλλού, τι να πεις... και σκέψου ότι αυτή η ιστορία κλείνει 2ο χρόνο τώρα κι ακόμα περιμένουμε...
ΔΕΝ γίνονται αυτά, δεν γίνονται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.