Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Ο father που παρακολουθει ειδησεις ανελοιπως ετσι μου ειπε σημερα.

Απο αυριο θα πρεπει να πας εφορια.

Τωρα το χαρτι απ τα τελη γραφει πανω οτι μπορει να πληρωθει απο 01/11/10 - 31/12/10

σε τραπεζες κλπ.

Τι να πω dunno - εχω να δω ειδησεις κατι χρονια...

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Οσο για το 1/11 που ειπες.

Αρχες Νοεμβρη στο ταχυδρομειο. Μπαινει η κοπελα μεσα, κοσμος καθολου. Περιμενει με το χαρτακι της να εμφανιστει το νουμερο στον πινακα.

Ερχεται η σειρα της και η απαντηση ηταν: Δεν εχουμε σηματα ακομα. Ξεφτιλα? ΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ.

Zαχαρια το χω καταλαβει οτι δε ζουμε σε ενα ιδανικο κοσμο xD

Τραγικο το περιστατικο.

Ρωτησα κι αλλο κοσμο και μου ειπαν οτι μπορεις (θεωρητικα) να τα πληρωσεις σε τραπεζες κτλπ μεχρι 31/12/10

Συμπερασμα : ο father μου ειπε οτι ειναι μεχρι σημερα , γιατι αν μου ελεγε οτι ειναι μεχρι τις 31/12 , ξερει οτι θα

πηγαινα να τα πληρωσω οχι την τελευταια μερα...αλλα στο τελευταιο δευτερολεπτο :smoke:

σημερα ηρθε ειδοποιηση να πληρωσω το σημα.

Ευτυχως που δεν πηγα, σαν πολιτισμενος ανθρωπος να φροντισω την υποχρεωση μου το προηγουμενο διαστημα σε καποια εφορια γιατι θα περιμενα τρελη ουρα.

επισης νομιζω οτι τα greeklish επιβαλλονται οπου δεν υποστηριζονται ελληνικα.

βλεπω το προγραμμα απο τα ψηφιακα καναλια στην τηλεοραση και γραφει the man who returned from the heat!

o ανθρωπος που γυρισε απο τη ζεστη με τον κωνστανταρα, αντε να καταλαβεις αν ειναι ελληνικο η ξενο αυτο που παιζει αν δεν το βαλεις.ή το αλλο το μεσημεριανο watch them, δεστε τους.

ποσα μπορω? xD οταν κανω δουλεια θελω να εχω αρκετα προγραμματα ανοιχτα.. τις προαλλες μου κολλησε το photoshop και εχασα ολη μου την δουλεια... και κολλησε λογο ραμ... 97% πηγε.. :o

:shout::shout::shout:Εορταστικό ωράριο: 9:00-21:00 (συνήθως 22:00) κάθε μέρα.

Δέν την παλεύω άλλο....:shout:

Ας βάλουν και τις εφορίες-τράπεζες-ταμεία Δ.Ε.Κ.Ο. μία φορά το χρόνο να δουλεψουν ολοήμερο να εξυπηρετηθούμε κι΄εμείς!!!

Άει σιχτήρι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.