Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Αλλάζεις ταυτότητα και δεν σου λέει κανείς ότι πρέπει να πάς να το δηλώσεις στην εφορία, εκτός βέβαια όταν είναι να το χρειαστείς...

ρε ζωάδια πιο το νόημα της ταυτότητας αν δεν μπορείς να ταυτοποιήσεις το πρόσωπο σου?

Και γιατί πρέπει να το κάνω εγώ? Αν είναι τόσο κρίσιμο δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτόματα??

Ρε απολύστε τους όλους λέμε...

Αλλάζεις ταυτότητα και δεν σου λέει κανείς ότι πρέπει να πάς να το δηλώσεις στην εφορία, εκτός βέβαια όταν είναι να το χρειαστείς...

ρε ζωάδια πιο το νόημα της ταυτότητας αν δεν μπορείς να ταυτοποιήσεις το πρόσωπο σου?

Και γιατί πρέπει να το κάνω εγώ? Αν είναι τόσο κρίσιμο δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτόματα??

Ρε απολύστε τους όλους λέμε...

και αν πας στο μητρώο παρασκευή θα βρεις την πόρτα του μητρώου κλειστή.. και καλά κάνουν εσωτερικές δουλειές(aka καφεδάκι ολοήμερο και ψώνια)

Ναι (Ερώτηση στο ποθ; :p)

Μήπως θέλεις να βάλω και ένα απο τα videos που σου έστειλα?:p

Εγώ λέω πάντως να ανοίξουμε ένα thread ''Ρωτήστε ότι Θέλετε!'', για να σε απαλλάξουμε από το άγχος...:p

Ρ.Ο.Θ; :p

Πέρα από την πλάκα θα είναι πολύ χρήσιμο για σύντομες ερωτήσεις άσχετες με άλλα θέματα.

Θα απαντήσει σε αιώνιες ερωτήσεις του στύλ:

''Γιατί μαμά πίνω Neslac?'', ''Γιατί ρε π@ύστη μου?:hehe:

Προφανώς το smiley που έβαλα, δε σας συγκίνησε. Τέλοσπάντων.

Εδώ συζήτηση κάνετε για ό,τι θέλετε, αρκεί να μην παραβαίνει τους κανόνες, και να μη μπορεί να συζητηθεί αλλού. Τόσο δύσκολο είναι πιά; :p

Επειδή έτυχε να έχουμε μια ανάλογη συζήτηση στο γραφείο για αυτό, καλό είναι να το ξέρουμε γιατί ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ακριβώς το αντίθετο, που είναι επικίνδυνο.

Οχιά

Το δηλητήριό της είναι επικίνδυνο, Τυπικά περιέχει πολλά ένζυμα που διαλύουν την πρωτεΐνη, τα οποία λέγονται πρωτεάσες. Αυτά προκαλούν συμπτώματα πόνου, οίδημα και νέκρωση, όπως επίσης και απώλεια αίματος. Ο θάνατος συνήθως επέρχεται από την πτώση της αρτηριακής πίεσης. Οι Οχιές δεν επιτίθενται ποτέ στον άνθρωπο εάν δεν πατηθούν, πιαστούν ή απειληθούν άμεσα. Τα περισσότερα δήγματα Οχιάς στον άνθρωπο είναι "στεγνά" και προειδοποιητικά, χωρίς την έγχυση δηλητηρίου. Αν δεχθεί κάποιος δηλητηριώδες δήγμα από το φίδι, απαιτείται η έγκαιρη ιατρική φροντίδα. Είναι σημαντικό να μην σκιστεί ή κοπεί το δέρμα στο σημείο του δήγματος και να μην δεθεί το δαγκωμένο μέλος. Το δηλητήριο εξαπλώνεται κυρίως μέσω της λέμφου και όχι της φλεβικής ή αρτηριακής οδού, έτσι το να προκαλέσουμε αιμορραγία στο σημείο είναι ανούσιο αλλά και επικίνδυνο λόγω του τραυματικού σοκ που μπορεί να προκληθεί και να επιδεινώσει την κατάσταση του ασθενούς. Επίσης μία σφιχτή περίδεση του δαγκωμένου μέλους φράσσει την κυκλοφορία του αίματος και μπορεί να προκαλέσει νέκρωση, γάγγραινα και θρομβώσεις, έτσι είναι σημαντικό να διατηρηθεί η ομαλή κυκλοφορία του αίματος. Στις σοβαρότερες περιπτώσεις, αν δε φέρει το θάνατο, το δήγμα οχιάς αφήνει μόνιμη ουλή στο σημείο δαγκώματος ή και μπορεί να απαιτηθεί ακρωτηριασμός του μέλους. Μπορεί επίσης ο ασθενής ή η ασθενής να είναι αλλεργικός στο δάγκωμα. Κατά την συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δηλητηριωδών δηγμάτων στην χώρα μας τα συμπτώματα υποχωρούν μετά την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη και επέρχεται η πλήρης ίαση του ασθενούς.

Best feeling ever...

10 μερες στο χωριο για μπανια με την Derpina

3 wep δικτυα με full σημα :happy:

κραταω την ουσια.:rolleyes::X:Αυτα ειναι.Αν πιανει και κανενα 8αρι καλα θα ειναι αν εισαι σε νησι.Μου θυμησες εμενα.4 wep δυκτια, και το γελιο, ειναι οτι με το καλυτερο, της υπογραφης,το εχει στο παραθυρο το ρουτερ, 15 μετρα απο το δικο μου παραθυρο.Ας το παραδεχτουμε η ζωη δεν ειναι και τοσο ασχημη τελικα:rolleyes:

κατι παντελως ασχετο, τελικα απο τι πεθανε η Amy?

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιός ο λόγος να πας διακοπές αν είναι να βρίσκεσαι Online όλη την ώρα... Δε λέω, καλό να υπάρχει μια σύνδεση για επαφή με τον "υπόλοιπο" κόσμο, αλλά όχι και να διαγράφουμε το ωραίο μέρος, την καλή παρέα και να κρατάμε μόνο τη δυνατότητα σύνδεσης... :...:

Επισης ποιος ο λογος να πας παραλια και να εχεις το notebook διπλα.

Εγω εμπαινα στο χωριο λιγο το μεσημερακι που δεν ειχα τι να κανω ,στη βεραντα αραζα ,ειχε και δροσια...ισα ισα να δω τι παιζει στο forum.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.