Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

μόλις μπήκα σπίτι μετά το βραδινό μπανάκι(2ο σήμερα - έκανα και το μεσημέρι) και πάω για σουβλάκια:clap:

εσείς πάνω πρωτεύουσα κάνετε κανένα;

trollface_RE_Lord_of_the_Rings-s469x428-151280.jpg

Και η πρωτευουσα εχει μερη να πας για μπανιο τρολλακι :p. Το πραγματικο τρολλιασμα ομως ειναι οτι εχουν φυγει ΟΛΟΙ και δεν εχεις με ποιον να πας <insert FU here>

Και η πρωτευουσα εχει μερη να πας για μπανιο τρολλακι :p. Το πραγματικο τρολλιασμα ομως ειναι οτι εχουν φυγει ΟΛΟΙ και δεν εχεις με ποιον να πας <insert FU here>

work.6947913.2.sticker,375x360.forever-alone-meme-shirt-v1.png

εσείς πάνω πρωτεύουσα κάνετε κανένα;

oχι αλλα εχουμε μεγαλυτερη πολη,πιο πολυ κινηση, ειναι τα παντα ακριβοτερα και τα χορτα -βλητα ραδικια κτλ- δεν ειναι ντοπια.

oh wai...:slap::hehe:

ξέρουμε τι παίζει στο λιμάνι του Πειραιά με τους ταξιτζήδες; Έχουν φύγει ή θα μου βγει το λάδι για να βγω έξω ; (επιστρέφω αύριο το απογευματάκι αν βοηθάει)

Βγάζω φρονιμίτη, πονάει το κεφάλι μου, έχω πυρετό, δε νιώθω ζέστη και αύριο φεύγω για διακοπές.

Just Perfect... :sick:

Αχ ρε Θωμά. Δε σου έχω μιλήσει τόσο καιρό και ακόμα με επηρεάζεις

:p

Σήμερα έχω ξε(_|_)θεί στη δουλειά... Από το πρωί μεταφέρω δεδομένα... Από τον έναν server στον άλλον... 215 εκ. εγγραφές, 35GB... Έχει αρχίσει από τις 9:00 και υπολογίζω να τελειώσει κάπου στις 18:00... μετά θα πάω σπίτι, ξερός για ύπνο... ουφ...

Aφιερωμενο στον z3et με τις συνηθισμενες του για την εποχη θερμοκρασιες..:sick:

"High Temperature 41.6°C at 15:25"

που λογικα μεσα στην πολη (κεντρο) το 42+ θα ηταν γεγονος..

Με στικακι 128ΜΒ τα μεταφερεις και κανεις τοσο?

Δικτυακά, αλλά έχει ελέγχους, αλλαγές, κλπ πριν μεταφερθούν, δεν είναι απλά bulk copy...

Άσε σου λέω, έχω λιώσει στο κουβάλημα από το πρωί...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.