Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

να τους λεμε και ευχαριστω δηλαδη που μας αφηνουν και μπαινουμε

Θέλω να δουλέψω στην Κτηματο.......... Α.Ε. με καθαρό μισθό 2πλάσιο από τον τωρινό μεικτό μου!:p

ερώτησις:

Αθήνα-Θεσσαλονίκη (και επιστροφή) συμφέρει περισσότερο με τραίνο ή με αυτοκίνητο;

ερώτησις:

Αθήνα-Θεσσαλονίκη (και επιστροφή) συμφέρει περισσότερο με τραίνο ή με αυτοκίνητο;

Τραίνο φυσικά.

Με μέση κατανάλωση 8 λίτρα στα 100km στα 1.55 η βενζίνη + διόδια, 150 ευρώ και 6 ώρες.

πιστευω μπορει με αυτοκινητο αν ταξιδεψει και με αλλα ατομα και μυραστουν βενζινες...

μη μου πει κανενας για διοδια:p

ενώ το τραίνο; (το κόστος βασικά, οι ώρες δεν νομίζω να τον νοιάζουν τον ενδιαφερόμενο αφού έτσι κι αλλιώς δε θα γλυτώσει το ταξίδι)

edit: δεν σας προλαβάινω ρε :p

Ναι, λογικά δεν θα ανέβει μόνο με ένα άτομο το αυτοκίνητο.

Ε, κάνε 150-160 διά τα άτομα! Εκτός αν έχεις καμιά μπουρούχα και καίει 12 στα 100 ή πας με 180 και καίει 18!

To nissanάκι μου δεν είναι σαν το δικό σου που καίει όσο ένα φορτηγό :p

Βtw, το κόστος του τραίνου εννοούσα :p

Καλοκαιρι 2005, αν θυμαμαι καλα... Αθηνα-Θεσσαλονικη, 150€ βενζινη, air-con ανοιχτο, 3 ατομα με αποσκευες... jax7480, vdeseris, dfragos...

Κατεχακη-παπαγου-ευαγγελισμο(που παραλιγο να με φαει ενας καραγκιοζης λαχανο γιατι πεταχτηκε απο το στενο χωρις να κοιταξει)-κατεχακη-αγιοι αναργυροι-κατεχακη με το παπι.50 χιλιομετρα και τρελη ζεστη.εκανα μαυρισμα οικοδομου και μου πηρε φωτια ο κ@λ@ς!

Κατι ακουσα πως Κατεχακη ειχαν βόμβα το πρωι και ειχαν σταματήσει τη διέλευση, ισχύει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.