Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Την επαθα ωραια σημερα...νομιζα οτι γραφω 12 (γιατι σχεδον ολα τα δινω 12) και παω και δεν βλεπω ψυχη.το ψιλιαστηκα και παω και βλεπω οτι τελικα εγραφα 8.30 :p

Μιλάμε περιγράφεις επικό εφιάλτη των εφηβικών χρόνων!

Να υποθέσω ότι μόλις έφτασες συνειδητοποίησες ότι είχες έρθει με τις παντόφλες; :hehe:

Την επαθα ωραια σημερα...νομιζα οτι γραφω 12 (γιατι σχεδον ολα τα δινω 12) και παω και δεν βλεπω ψυχη.το ψιλιαστηκα και παω και βλεπω οτι τελικα εγραφα 8.30 :p

"Έλα, μλκ, κράτα μου θέση κάπου στο κέντρο. Ευαγγελισμό είμαι, σε 15 λεπτά είμαι εκεί"

"Τι θα'ρθεις να κάνεις ρε;"

"Να πλέξω. Να γράψω θα έρθω, γιατί λες να ξεκίνησα από Πεύκη;" (ήμουν και ειρωνικός πανάθεμά με)

"Καλά ξεκίνα να πλέκεις καλύτερα. Μόλις τελείωσε η εξέταση"

True story...

Από το Σάββατο έχω φάει τον κόσμο να βρώ τα κλειδιά του αυτοκινήτου (+συναγερμού,+σπιτιού,+++...)

Έχω γυρίσει το σπίτι ανάποδα....και πού δέν κοίταξα!:wall:

Σήμερα τα βρήκα στη κατάψυξη στην σακούλα με τις μπριζόλες!!!:crazy::hehe:

(προφανώς το Σάββατο επιστρέφοντας από super/κρεοπωλείο τα πέταξα μέσα:p)

Εμπλεξα με μια κοπελα απο νομικη (δε ξερω αλλα εχω σουξε σε αυτη τη σχολη).

Μου πε 2 μεσημερια να παμε για καφε,αλλα ημουν πτωμα γιατι ετρεχα με την δουλεια τοτε,οποτε της τα ακυρωσα.

Μετα ηθελα να της πω,αλλα το σκεφτομουν πολυ γιατι την ειχα γραψει τις 2 προηγουμενες φορες και δε ξερω πως θα το επαιρνε.

Χτες την βλεπω στο δρομο,σημερα μου γραφει στον τοιχο "Γεια σου ρε Κωστακη".

Ε δεν ηθελα και πολυ,της εστελα μηνυμα.

Βγηκαμε Συνταγμα,εγω πηρα εισιτηριο για Μαλαμα (καμμενος χαχα) και αυτη πηγαμε να ψωνισει....

...και τι αγορασε ρε παιδια???

3-4 στρινγκακια κορδονι και ρωταγε και την γνωμη μου.

Θα την φαω την τσαουσα!!!!! :shifty::devil:

Εμπλεξα με μια κοπελα απο νομικη (δε ξερω αλλα εχω σουξε σε αυτη τη σχολη).

Μου πε 2 μεσημερια να παμε για καφε,αλλα ημουν πτωμα γιατι ετρεχα με την δουλεια τοτε,οποτε της τα ακυρωσα.

Μετα ηθελα να της πω,αλλα το σκεφτομουν πολυ γιατι την ειχα γραψει τις 2 προηγουμενες φορες και δε ξερω πως θα το επαιρνε.

Χτες την βλεπω στο δρομο,σημερα μου γραφει στον τοιχο "Γεια σου ρε Κωστακη".

Ε δεν ηθελα και πολυ,της εστελα μηνυμα.

Βγηκαμε Συνταγμα,πουλησα ένα εισητήριο του Μάλαμα στην μαύρη αγορά και αυτη πηγαμε να ψωνισει....

...και τι αγορασε ρε παιδια???

3-4 στρινγκακια κορδονι και ρωταγε και την γνωμη μου.

Θα την φαω την τσαουσα!!!!! :shifty::devil:

Proper :p:P:P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.