Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Ενω ηταν να πεσει το ρευμα απο τη 1, εχω ακομα. Και τωρα θα πεσει... και τωρα θα πεσει, αλλα δεν το βλεπω. Παντως για καλο και για κακο, εχω μετακομισει στο laptop :p Ισως με ξεπληρωνει για προχτες, που επεσε 10 λεπτα νωριτερα, και ουτε καφε δεν ειχα προλαβει να φτιαξω.

11 με 1.30 διακοπη εδω.

Ομπω,εχουμε να κανουμε και μηχανογραφικο και απογευμα εχω δουλεια.

Το κορυφαίο με το σύστημα του μηχανογραφικού είναι πως άμα αργήσεις πολύ στην αρίθμηση των σχολών και μετά πατήσεις επόμενο σε πετάει έξω και μετά πάλι από την αρχή (3 φορές μου συνέβη, και ναι εχω ρωτήσει και το έπαθαν και άλλοι :fist:)

εμενα λεει 2:30 με 4....... ΑΑΑΑΑ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΩ???? (μηπως να με κανετε μπαν ωστε να εχω μια δικαιολογια αυτες τις ωρες? :p)

beware what you wish for :hehe:

Την επαθα ωραια σημερα...νομιζα οτι γραφω 12 (γιατι σχεδον ολα τα δινω 12) και παω και δεν βλεπω ψυχη.το ψιλιαστηκα και παω και βλεπω οτι τελικα εγραφα 8.30 :p

μην το χασεις το μαθημα κριμα

back2future.jpg

Οι διακοπες του ρευματος να φανταστω ειναι για 1.5 ωρα, σωστα?

Το λαπτοπ την παλευει, αλλα το κινητο που κανει το WIFI hotspot, δεν ξερω αν θα κρατησει μεχρι τις 15.30.... καταρα...

Το προγραμμα της ΔΕΗ για την περιφερεια Θεσσαλονικης ειναι για τ'αναθεμα. Εδω κοπηκε στις 14.00

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.