Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Αλλο αυτο.Για δουλεια ενταξει,ειναι οντως χρησιμο σε πολλα.

Αλλα να το παρω για να βλεπω vids και να σερφαρω....

Καλυτερα να παρω laptop,θα κανω και πιο πολλα.

Εμαθα θα εισαχθει στο Χρηματιστηριο μια νεα ανερχομενη φαρμακευτική

ειναι πιθανον μελος της Ιπποτουρ

επαναστατικα φαρμακα και βελτιωμενες επιδωσεις.

τελειωσε η κριση παιδια αν πανε καλα οι εξαγωγες το ληξαμε το θεμα

ειναι ακομα λενε σε δοκιμαστικο επιπεδο

αλλα οι χρηστες ειναι κατενθουσιασμενοι και ζητανε διαρκως κιαλλο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fR2uKorSrTU&feature=player_embedded]YouTube - ‪WINDSURFER JUMPS FROM AN HELICOPTER!‬‏[/ame] :Ο Τί έκανε ο ΤΡΕΛΟΣ?!?!??!

First off, this video is an extra scene from the Jason Polokow "About Time" video which came out in 2001/2002.

Second, it is fake. It is a shop mannequin wearing a Neil Pryde Wetsuit, they bolted the feet of the mannequin through the board, and somehow fixed the hands permanently to the boom.

How do I know this? Because I watched them build the set up. I lived across the street from the guys that did it, when they did it. The complete rig was left in their drive for about a week afterwards.

:Ο Τί έκανε ο ΤΡΕΛΟΣ?!?!??!

Πιο πολυ για fake μου κανει εμενα,ειδικα στο 0:25 μοιαζει με animation,δεν ειμαι σιγουρος!

Ποσο μου σπάει τα νεύρα να εχω επενδύσει σοβαρά λεφτά σε εργαλεία, μονο για να διαπιστώσω οτι αυτο που με βολεύει ειναι του Praktiker απο καλάθι.... :wall::wall::wall:

Έπειδη έχω κάτι αυπνίες τώρα τελευταία, έχετε να μου προτείνετε καναν ηλεκτρολύτη; :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.