Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
χαχαχα άστα για περίοδο αγώνων είμαι ψηλά σε βάρος :p

ναι από ένας σωρός κοκκάλα ...

ένας σωρός κοκκάλα συν 2 κιλά:tomato:

Έχω αϋπνία ένα βράδυ πριν το πρώτο μάθημα της εξεταστικής... kill me pls... :getlost:

[attach]45078[/attach]

Δεν υπάρχει καλύτερο φάρμακο για την αϋπνία :hehe:

post-23-1416075280,9832_thumb.png

Έχω αϋπνία ένα βράδυ πριν το πρώτο μάθημα της εξεταστικής... kill me pls... :getlost:

Λέγεται άγχος... Σου μιλάει παθών, πολλές φορές.

Δεν έχουμε Βουλή εμείς. Φρενοκομείο έχουμε. Βγαίνει ο Αντωνάκης (aka εγώ) και τρολλάρει Παπανδρέου και Καρατζαφέρη. Παίρνει μετά ο Καρατζαφέρης τη σειρά του και κάνει δώρο στον Σαμαρά...τον Τρελαντώνη. TROLOLOLOLO!

Δέμα απο Κίνα και δέμα απο Λέσβο ξεκινήσαν μαζί προς Θεσσαλονίκη, πιο έφτασε πρώτο;

Έχω αϋπνία ένα βράδυ πριν το πρώτο μάθημα της εξεταστικής... kill me pls...

(αν και τώρα πέρασε η νύκτα) βρες μια γυναίκα, κάντε το 2-3 φορές, να δεις πως κοιμάσαι σαν πουλάκι μετά :yu:

Τί είδαν τα ματάκια μου πρωί-πρωί....:inlove:

Καστανόξανθο μαλλί, ταγεράκι μαύρο, τακουνάκι super, 1.85 χαλαρά (χωρίς τακούνι)....

Τί είδαν τα ματάκια μου πρωί-πρωί....:inlove:

Καστανόξανθο μαλλί, ταγεράκι μαύρο, τακουνάκι super, 1.85 χαλαρά (χωρίς τακούνι)....

ρε τον μπαμπη......το βαψε τελικα !!

:hehe:

Αγκιστρι-απονησος-αιγινα(περδικα)-μετοπι.

σε ολο αυτο το τουρ ειχε απο ψαρια μεχρι κρεατικα και απο γιαουρτια μεχρι βαφλες.

++ απο το πρωι μεχρι το βραδυ μπανακι :D:p

Τί είδαν τα ματάκια μου πρωί-πρωί....

Όπως ειπώθηκε και πιό πάνω σε ανάλογο περιστατικό:

Photos, or it did not happen :p

παίρνοντας την ιδέα από το θέμα: http://www.thelab.gr/off-topic/panellinies-2011-a-95170.html

πώς θα σας φαινόταν να ανοίγαμε ένα αντίστοιχο θέμα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση όπου πέρα από το να λέμε τον πόνο μας (καιρος εξεταστικής γαρ) θα μπορούσε να υπάρχει και γόνιμη ανταλλαγή απόψεων ;

Όσοι συμφωνείτε/θέλετε κάντε thanks για να δούμε. :)

Ουτε οι διακοπες ρευματος δεν γινονται στην ωρα τους στην Ελλαδα.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.