Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

χαλασε τα πριν σε παρουν χαμπαρι.. (εκτος αν σου εκανε καποιος πλουσιος θειος σου απο την αμερικη δωρο)

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Λες η ξεχασμένη θεία από το σικάγο;

Αλλά και πάλι αυτή η ημερομηνία με τρόμαξε πιό πολύ,λες και ήμουν ο χαρακτήρας από κανα deus ex ...

Κανεις εδω;Τι καιρο κανει εκει που διαμενετε;

Εδω Κρητη και συγκεκριμενα Ηρακλειο βρονταει αγρια και εχω χ**** πανω μου.Χειροτερα απο την προηγουμενη φορα(οσοι θυμουνται :p)

Εδω Κρητη και συγκεκριμενα Ηρακλειο βρονταει αγρια και εχω χ**** πανω μου.Χειροτερα απο την προηγουμενη φορα(οσοι θυμουνται :p)

Πάλι καλά που δεν βρίσκεσαι εδώ πάνω να φυσήξει "αεράκι" (από εκείνα

), να σε πάρει παραμάζωμα και να βρωμίσει ο τόπος :p

Θα έλεγα ότι ήταν καλύτερα από την προηγούμενη φόρα. Οδήγησα με σχετική αξιοπρέπεια και πήγα Ηράκλειο-Μαλάδες και τούμπαλιν με σχετική ασφάλεια.

Επιτελους χιονισε και Θεσσαλονικη.

Και φυσικα για αλλη μια φορα αποδειξαμε ποσο καλη οδηγικη παιδεια εχουμε...

Οι φευγατοι απο τον δρομο και οι φιλημένοι ηταν πανω απο 10 σε μια αποσταση 7 χιλιομετρων, τριων λωριδων ανα κατευθυνση... μπραβο βρε...

Και 3καλα άσπρα όλα.καλή φάση το χιόνι αλλά σπαστικό όταν έχεις δουλειές.ξεχιόνιζε βάλε αλυσίδες στο αμάξι. :getlost:

αλλά γουστάρουμε ακόμα και έτσι.:dance3::T:

χιονια και εδωωωωωωωωω.....(σπανιο φαινομενο....συνηθως συνοδευεται απο αποκλεισμενες περιοχες ανα τη ελλαδα και η εθνικη κομμενη στα 2-3 ..αναλογα)

χιονι? αγκρρρρρρρ

Μόλις επεσε ενας τύπος πάνω στο αμάξι μου... και στις 2 πορτες απο την μερια του οδηγού..

ΕΛΕΟΣ

τρελά γκάζια το paypal ε; πριν 25 λεπτά άνοιξα ένα case για κάτι που είχε καθυστερήσει και πριν 2' ήρθε το mail της επιστροφής των χρημάτων :dance3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.