Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Είμαι και πολύ γιαννάκης. :p

Βασικά επειδή έχω πολύ καιρό να μπω στο site, έψαξα να βρω πού γίνονται οι ερωτήσεις τεχνικού περιεχομένου, αλλά δε βρήκα κανένα thread. Βρήκα μόνο σε κάθε κατηγορία του forum άπειρα threads που το καθένα είχε από μία ερώτηση και σκέφτηκα ότι θα 'ταν πολύ fail να κάνω ολόκληρο thread για μια ερώτηση.

Anyway, άσχετα απ'όλα αυτά, το νιαου-νιαου, αρφ-αρφ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. :clap:

Βλεποντας το Saving Private Ryan πριν απο λιγο συνειδητοποίησα οτι μου εχουν λειψει τα

παλια παραδοσιακα CoD και ΜοΗ WWII.Εχω αρχισει λιγο και βαριεμαι τα Modern warfare κλπ κλπ που ειναι λες και ειναι βγαλμενα απο ταινια του Michael Bay:p

Θελω να κανω μια αποβαση ρε παιδι μου πως το λενε:dance3:

HMARTON: Ακόμα και η generation600E θα πληρώνει φόρο 5-10% για πάνω από 6000Ε ή 8000Ε ετήσιο εισόδημα !!! Λες και δεν φτάνει ο ΦόροςΠΑ στο 23/13 % kathimerini.gr | Διπλό «κούρεμα» από φέτος στις φορολογικές απαλλαγές

ΕΙΝΑΙ δυνατον ? Ειναι με τα καλά τους αυτοί που αποφασιζουν τέτοια μέτρα ?

Πόσες Cayenne/SL/Boxter θα φάνε γκαζάκια ? Μέχρι i30 θα κινδυνεύουν με τέτοια μέτρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.