Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Πέτρο μου το έλεγε και ένας φίλος απο Λονδίνο, έλεγε για 36άρα που κλειδώνει 36... και έλεγα και εγώ με την σειρά μου για Εδεσσαικό και Τσάκωνες...

Τελικά κάτι παίζει εν τέλη!

O μι τζι και 4 λόλ.

Τώρα είδα πως δίνουν μέχρι 100άρα τα παιδιά... Η ΒΤ δίνει μέχρι 40 για λονδίνο και δεν ξέρω ποιός άλλος πάροχος έχει οπτικές για εκεί,

Πέτρο το 50,1 μην μου πεις πως είναι με το πακέτο με την 50άρα?!

Μια χαρα το Up/Down :T: αλλά στο ping παραμένετε σε επίπεδο ADSL ε?

ADSL, ADSL2, ADSL2+, VDSL, VDSL2 το ίδιο ping έχουνε ( σε αντίστοιχες ρυθμίσεις φυσικά, δεν μπορείς να συγκρίνεις π.χ. ADSL2+ @ Fast Path με VDSL2 @ Interleaved Mode και με μεγάλο depth ).

Τι περιμένετε να κερδίσει με οποιαδήποτε τεχνολογία όταν το ADSL σε καλή γραμμή έχει 5ms ping με το BRAS.

Να δώσουνε αναβολικά στα ηλεκτρόνια να πάνε πιο γρήγορα ? Να βάλουνε πράσινο led για να πηγαίνει πιο γρήγορα η οπτική ?

Από το DSLAM και έπειτα όλων των τύπων οι γραμμές "βγαίνουνε" στο internet μέσω του ίδιου δικτύου του ISP.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.