Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
dezSM.gif
Ρε φούστη μου, γιατί τώρα τελευταία δε σηκώνει κανείς πλάκα; :wassat:

Γιατί δεν την κάνει μόνο ένας την πλάκα....

έχει αλλάξει ο τρόπος εξέτασης στις πανελλαδικές; Την κοπέλα αυτή, δεν την είχες ξαναδει όλη τη χρονιά, ή σήμερα θυμήθηκε να ντυθεί έτσι;

έχει αλλάξει ο τρόπος εξέτασης στις πανελλαδικές; Την κοπέλα αυτή, δεν την είχες ξαναδει όλη τη χρονιά, ή σήμερα θυμήθηκε να ντυθεί έτσι;

Kαι σε μας ήταν σήμερα στην τάξη μου ένας γύρω στα 35 και μια γύρω στα 30.. :wassat:

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έβγαλε διαφημιστικό για τις φοιτητικές εκλογές με τίτλο Be Alternative, η ειρωνεία σε όλο της το μεγαλείο :hang3:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0qyga8byIzs&feature=player_embedded]YouTube - Be Alternative | ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 2011[/ame]

εγώ προτείνω να ψηφίσουν οι φοιτητές οτιδήποτε εκτός από τα μεγάλα κόμματα ...

αεει σιχτιρ (που ακούστηκε στο εξωτερικό να υπάρχουν τα κόμματα στα πανεπιστήμια !)

εγώ προτείνω να ψηφίσουν οι φοιτητές οτιδήποτε εκτός από τα μεγάλα κόμματα ...

αεει σιχτιρ (που ακούστηκε στο εξωτερικό να υπάρχουν τα κόμματα στα πανεπιστήμια !)

Το κακο φιλε μου ειναι οτι απο αυτους τους φοιτητες περιμενουμε να παρουν μπρος και να αλλαξουν την τραγικη κατασταση. :fie:

ΧΑ....ΧΑ....ΧΑ.....ΧΑ !!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.