Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

αμα θελησουμε τελευταια στιγμη ξερουμε που θα βρουμε εισητηρια... ;)

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

9 το πρωι στο Σταθμο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονικης για παραλαβη δεματων απο Αθηνα.

Τα δεματα 2 μεγαλων διαστασεων.

" Καλημερα σας, για παραλαβη δεματος στο ονομα "ταδε".

"Καλημερα σας, ναι οριστε, ταυτοτητα παρακαλω".

" Οριστε". "Το άλλο που είναι?"

" Ποιο άλλο; δεν υπάρχει άλλο".

"Ειστε σίγουρη, πρεπει να υπάρχει ακόμα ενα. Μπορείτε να το ψαξετε;"

Κοιτάει λοιπον την κατάσταση και βλέπει οτι οντως τα δέματα ήταν 2.

"Οντως μου λέει έχετε δίκιο.. 2 ήταν τα δέματα". Ξαναψάχνει την αποθήκη, πουθενά το 2ο δέμα.

" Μισό λεπτό" μου λέει... κοιτάει μία άλλη κατάσταση...

"Ναι μου λέει, έχετε δίκιο... χίλια συγγνώμη... το 2ο δέμα ταξιδεύει για Εβρο" :wall::wall:

"Γιατί ταξιδεύει για Έβρο;"

"Μπήκε καταλάθος στη λίστα με τα πράγματα για Έβρο"...

Το καταλάθος το κατάλαβα μετά.... έκανα σήμερα 40+40, 80χλμ απο Περαία-ΚΤΕΛ-Περαία για να μου πούνε ότι καταλάθος στείλανε το 2ο δέμα στον Έβρο, χωρίς λόγο... έτσι απλά επειδή κάποιος δεν έκανε τη δουλειά του...

Ειλικρινά αν ήμουν κακός άνθρωπος θα το τραβούσα όσο δεν πήγαινε, με καταγγελίες και τα σχετικά... αλλά δεν είχα όρεξη. Ξέρω οτι η κυρία εκεί έκανε λάθος γιατί ζήτησε 1000 φορές συγγνώμη... Αυτός φυσικά ήταν και ένας από τους λόγους που δεν θέλησα να το τραβήξω άλλο...

Ξέρω οτι η κυρία εκεί έκανε λάθος γιατί ζήτησε 1000 φορές συγγνώμη... Αυτός φυσικά ήταν και ένας από τους λόγους που δεν θέλησα να το τραβήξω άλλο...

1224922967LmB2mC.jpg

...γιατί ζήτησε 1000 φορές συγγνώμη...

Η συγνώμη έχει 3 στάδια:

1. Την ειλικρινή απολογία

2. Την υπόσχεση ότι δε θα επαναληθφεί

3. (το σημαντικότερο) Να κάνει ότι χρειάζεται για να επανορθώσει

Οι περισσότεροι κάνουν μόνο το 1ο, άντε και μερικοί το 2ο χωρίς απαραίτητα να τηρήσουν την υπόσχεση.

Για το 3ο, ούτε λόγος.... :hm:

Οντως, το 1ο και το 2ο έγιναν εκείνη τη στιγμή.

Για το 3ο, δεν μπορεί να γίνει κάτι στην προκειμένη. Να της πω τι; φερε μου το δέμα στο σπίτι μου ή πλήρωσέ μου τις βενζίνες και τις ώρες που έφαγα;

η ανακοίνωση του υπουργείου για το πόσους θα δεχτεί το κάθε τμήμα..

σε γενικές γραμμές για οικονομικά που θέλω εγώ οι θέσεις αυξήθηκαν κατά πολύ..~30 θέσεις πάνω το καθένα..

αυτούς που τους γα#$#$σαν τελείως είναι όσοι αράζανε όλοι τη χρονιά και περνάγανε με πολυτεκνία κλπ.. επιτέλους κάτι δίκαιο!!!

άντε καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους:T:

https://docs.google.com/document/d/1C4wOdQzJy2SnV8VSoHxYICD3vcfSywMXQuOezdeIbCo/edit?hl=en&authkey=CPz27dEO

Λέτε να το τιμάει το ονομά της αυτή;

Όνομα και πράμα;

To Midleton? :hehe:

η ανακοίνωση του υπουργείου για το πόσους θα δεχτεί το κάθε τμήμα..

σε γενικές γραμμές για οικονομικά που θέλω εγώ οι θέσεις αυξήθηκαν κατά πολύ..~30 θέσεις πάνω το καθένα..

αυτούς που τους γα#$#$σαν τελείως είναι όσοι αράζανε όλοι τη χρονιά και περνάγανε με πολυτεκνία κλπ.. επιτέλους κάτι δίκαιο!!!

άντε καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους:T:

https://docs.google.com/document/d/1C4wOdQzJy2SnV8VSoHxYICD3vcfSywMXQuOezdeIbCo/edit?hl=en&authkey=CPz27dEO

Δεν αραζανε ακριβώς γιατί για σχολή πολυτεχνείο ενα 18.200 το θες σίγουρα + Δεν εχει ψηφιστεί τίποτε ακόμα.

Δεν αραζανε ακριβώς γιατί για σχολή πολυτεχνείο ενα 18.200 το θες σίγουρα + Δεν εχει ψηφιστεί τίποτε ακόμα.

στα οικονομικα ξερω κοπελα που περασε χιο με 12κ και πηρε μεταγραφουλα αθηνα που ειχε 18κ

εννοειτε ευκαταστατη...

αυτοι πλεον δικαια τελος!

τι εννοεις να ψηφιστει?? αφου το ανακοινωσε κανονικα το υπουργειο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.