Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Ο απάτσις μας έκανε κάτι κουλά αλλά τον φέραμε στον ίσιο δρόμο :p

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Από περιέργεια, οι server του Λάμπη βρίσκονται σε υπόγειο πυρηνικό καταφύγιο?

Εννοείται και όλα τα δεδομένα γίνονται ταυτόχρονα copy σε άλλους 13 servers ανά την υφήλιο, ώστε ακόμα και στην χειρότερη περίπτωση.. να μπορούμε να επαναφέρουμε τα ανέκδοτα του Dunkel

:hehe:

Πιο πολύ για πλάκα την έκανα την ερώτηση.

(Τόσο μεγάλη ασφάλεια το κρεβάτι του αστρολάβου? Αν γίνει πυρηνικός πόλεμος μαζευόμαστε όλοι εκεί? :hehe:)

Εννοείται και όλα τα δεδομένα γίνονται ταυτόχρονα copy σε άλλους 13 servers ανά την υφήλιο, ώστε ακόμα και στην χειρότερη περίπτωση.. να μπορούμε να επαναφέρουμε τα ανέκδοτα του Dunkel

Και τα στέλνουμε και σε δορυφόρο? :hehe:

Πολύ σωστά κι ευτυχώς ο αμερικάνος δικαστής το κατάλαβε. Έλα όμως που στα ελληνικά δικαστήρια αυτό αποτελεί επιστημονική φαντασία και βρέθηκα ο ίδιος μάρτυρας σε δίκη που ένας φίλος απλά χρησιμοποίησε κωδικό που είχαν γραμμένο σε χαρτί προσβάσιμο από όλη την εταιρία, για το οποίο και τον καταδίκασαν αφού οι δικαστές δεν κατάλαβαν καν τι τους έλεγε... :fist:

οχι πως (πολλοι) δικαστες ξερουν απο ΙΤ ,αλλα η ερμηνεια σου ειναι "ελα μωρε και ο Δουρης τι εκανε ,την μαλλαπερδα του χρησιμοποιησε".280% καπου κανεις χοντρο λαθος.Σαν μαρτυρας στανταρ θα πηρες εντολη να βγεις εξω οταν κατεθεσαν οι προηγουμενοι απο σενα, και οι μαρτυρες υπερασπισης καταθετουν συνηθως τελευταιοι αρα το πολυ πολυ να ακουσες τις αγορευσεις των συνηγορων.Ο μονος τροπος να καταδικαστει κανεις για την χρηση πασγουορντ ειναι αν το χρησιμοποιησε αποσκοπωντας καπου αλλου..

Μόλις με απογράψανε. 1 άτομο ατ χόουμ και φοιτητής = τελειώσαμε σε 7 λεπτά :)

τελικα προς τι η ερωτηση για το που εμενες μια συγκεκριμενη ημερομηνια?

Δε με ρώτησε κάτι τέτοιο. Μόνο αν δούλευα την προηγούμενη βδομάδα με ρώτησε. Το γιατί δεν το ξέρω, αλλά ούτως ή άλλως δε δούλευα :p

Ποτε ήταν η απογραφή? εμένα γιατί δεν με απόγραψε κανείς?

Σήμερα?

Μου χτύπησαν την πόρτα, αλλά έλεγα θα είναι για κοινόχρηστα και δεν άνοιξα.

EDIT: Το έψαξα, μέχρι τις 24 θα είναι, το θέμα είναι αν δεν με βρουν σπίτι πως θα μου βάλουν πρόστιμο για μη-απογραφή..

Όσο για σήμερα, αν ρωτήσει κανείς, ήμουν στην σχολή και δεν άκουσα κανένα κουδούνι..

τελικα προς τι η ερωτηση για το που εμενες μια συγκεκριμενη ημερομηνια?

Καλά, το τι ακούγεται (και θα ακούγεται) δεν λέγεται..

Πριν 10 χρόνια στην απογραφή, έρχεται κάτω η αμόρφωτη γειτόνισσα μετά από τηλεφώνημα φίλης της,

-"Ρωτάνε που είμασταν την -random ημερομηνία, random έτους-, κάτι περίεργο συμβαίνει.."

Πως ήταν πραγματικά η ερώτηση?

"Δουλευατε πριν 1 χρόνο?"

"Μένατε σε αυτό το σπίτι πριν 1 χρόνο?"

(η κάτι τέτοιο).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.