Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

@Tsakonas: Μήπως γνωρίζεις τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας για την απογραφή; Είμαι υποχρεωμένος να τους βάλω σπίτι μου; Ποιά στοιχεία είναι προσωπικά δεδομένα και μπορώ να μην τους τα δώσω ; :getlost:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
ΜΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΑΜΩ.. σήμερα που ήρθαν τα Superlux -μετά από 2? μήνες αναμονής- ψόφησε το iPod; :wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

Αναστήθηκε :p

@Tsakonas: Μήπως γνωρίζεις τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας για την απογραφή; Είμαι υποχρεωμένος να τους βάλω σπίτι μου; Ποιά στοιχεία είναι προσωπικά δεδομένα και μπορώ να μην τους τα δώσω ; :getlost:

ναι ειναι υποχρεωτικο, θα δωσεις προσωπικα, (ποσα τετραγωικα κουζινα, αν καις βιομαζα, ποσα αυτοκινητα κ θεσεις εχεις..etc :devil: edit: imho ασχημο..)

θα παω να το κανω ftw! δεν ξερουν ποτε θα μας πληρωσουν!! :D

να βγαλω κ εγω τα σωψυχα ελεω ενος social διαλογου, γτ καποιοι ανθρωποι δεν εχουν αισθηση του humor, εστω κ λιγο καυστικου, κ κομπλεξικα κ αυτοματα βγαζουν δοντακια? ... :(

edit> pls discuss

Αναμνήσεις.. τι πώρωση ήτανε αυτός ο ήχος...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZE_iCgBUacQ]YouTube - PlayStation Startup HD (Original)[/ame]

Bonus

[ame]

[/ame]

Δεν θα ξαναυπαρξει στη ζωη μου αυτο το συναισθημα με το metal gear...

Είναι πλεον μεσα σε καρδια μυαλο κτλπ

σπανια μπαινω εδω.οποτε θα πω οτι θελω

θελω να ξεχασω ενα ατομο....(ναι ξερω ο ερωτας με ερωτα περναει)

θελω αδεια γιατι θα δουλευω σερι αυτες τις μερες

θελω να πηγαινω καθε μερα για τεννις , πινγκ πονγκ και οχι τοσο ποδηλατο

την d700 δε με καιει τοσο να την εχω οσο να ξερω οτι μπορω να βγαλω καλες φωτογραφιες και με την δ90

θελω να φυγω απο αθηνα και να παω σε αλλη πολη με καλυτερη δουλεια.

θελω και μια κοπελα αλλα δεν....

αυτα λοιπον με απασχολουν :p αρκετα με τα εσωψυχα μου :p

Έλα αύριο στο γνωστό μέρος που τράβηξες κάτι... κρύες φωτογραφίες πέρυσι και θα σε βάλω στον σωστό τον δρόμο τέκνο μου :D

Ειδικά όταν το είχα τσιπαρισμένο και μου έκανε νερά, όταν έπαιζε ο παραπάνω ήχος σήμαινε ότι ξεκίνουσε κανονικά (τουλάχιστον το δικό μου. hint: η κονσόλα ανάποδα:hehe:)

Καλημέραα

Έλα αύριο στο γνωστό μέρος που τράβηξες κάτι... κρύες φωτογραφίες πέρυσι και θα σε βάλω στον σωστό τον δρόμο τέκνο μου :D

χαχαχαχα

τι ωρα ειναι ;

καλησπερα,

ναι η απογραφη ειναι υποχρεωτικη.

εγω ειμαι απογραφεας.

τα στοιχεια που πρεπει να δωσεις, ειναι μονο αυτα που χρειαζονται για να συμπληρωθει το δελτιο.

ειναι απογραφη κτηριων-πληθυσμου.

ο καθε απογραφεας εχει κονκαρδα, επισης πρεπει να δινει σε καθε ατομο που απογραφει, βεβαιωση απογραφης.

αν αρνηθεις απογραφη, απο οσο ξερω, ενημερωνει απογραφεας τον τομεαρχη και απο εκει και περα δεν ξερω.

παντως σιγουρα υπαρχει προστιμο, αρκετα μεγαλο.

edit.

ο νόμος 3832/ 2010 ειναι που ισχυει

Ακουσα στο ραδιοφωνο οτι στην ερωτηση αν εργαζομαστε αν βαλεις εστω και για 1 ωρα τη βδομαδα,θεωρεισαι εργαζομενος;

Εφοσον δεν ξερει ο απογραφεας τι δουλεια κανουμε στ'αληθεια,προτεινω να βαλουν οσοι δουλευουν ακομη και Part time οτι ειναι ανεργοι.Εξαλλου ειναι μορφη ανεργιας και αυτο.

Μη τους κανουμε και τη χαρη :p

ναι. αλλα υπαρχουν ερωτησεις παρακατω που λενε ποσες ωρες εργαζεσαι.

μας ειχαν πει οτι ειναι απο την ευρωπαικη ενωση οδηγια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.