Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Αν κάποιος έχει γεμάτο inbox στα pm του, εγώ που του έστειλα θα λάβω κάποια ειδοποίηση;

ήθελα να 'ξερα, αυτοί οι Κινέζοι που σχεδιάζουν αυτά τα κατά τα άλλα όμορφα φωτιστικά έχουν δοκιμάσει ποτέ να τα τοποθετήσουν σε κάποιο ταβάνι κιόλας; :wall:

Τώρα τι να σου πω, αν αγόρασες φωτισικό απο Κινέζο αυτοί φταίνε???

Δηλαδή 10000-2 άλλες μάρκες δεν σου έκαναν, ή το έπαιξες έλληνας και πήγες στο σκρούτζ και αγόρασες ότι βρήκες με 12 λεπτά? :) :fist:

don't be fool...σιγά μην αγόραζα εγώ κινέζικα μπλιμπλικια...εμένα απλά μου το έδειξαν και μου είπαν "βάλτο" :p

και δεν μπήκε;

μπήκε το άθλιο (όχι που δε θα μπαινε), αλλά μέχρι να μπει μου έβγαλε το λάδι...:fist:

μπήκε το άθλιο (όχι που δε θα μπαινε), αλλά μέχρι να μπει μου έβγαλε το λάδι...:fist:
Αλλά το ηθικό δίδαγμα είναι ένα

"Με λίγο λάδι ΟΛΑ γίνονται"

εισιτηρια :p

εσύ man ξέρεις καλύτερα από όλους πως γράφεται αυτή η λέξη....:p

Δεν το βαζω στα αστεια ουτε στα αξιολογα βιντεο.

Ειναι οτι πιο ωραιο εχω δει τελευταια και αξιζει να το δουν ολοι εδω.

Ο μικρος ειναι απαιχτος απλα :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=iEN-kHe5o_Y&feature=player_embedded]YouTube - High five for first kiss (original)[/ame]

Δεν το βαζω στα αστεια ουτε στα αξιολογα βιντεο.

Ειναι οτι πιο ωραιο εχω δει τελευταια και αξιζει να το δουν ολοι εδω.

Ο μικρος ειναι απαιχτος απλα :)

Barney Stinson στα νιάτα του.

Που θες να ρωτήσω;

Δε θα σε αφήσει να του στείλεις, θα σου πει ότι έχει γεμάτο inbox. (μη το κουράζουμε)

ΜΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΑΜΩ.. σήμερα που ήρθαν τα Superlux -μετά από 2? μήνες αναμονής- ψόφησε το iPod; :wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.