Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Ο καθένας πρέπει να φέρεται ανάλογα με το τι ψάχνει να βρεί, αν θέλει να είναι ευτυχισμένος.

Αυτούς να τους προσέχεις Νάνε...

Είναι οι "νεκροί" ή αλλιώς παντρεμένοι :D:p:tomato:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Σου λένε ότι αν δεν έχεις ένα συγκεκριμένο αριθμό αποδείξεων ανάλογα με τα έσοδά σου, θα έχεις φορολογική επιβάρυνση, γιατί σκοπός του κράτους είναι να μειώσει την φοροδιαφυγή... ρε βλάκα κράτος, τότε γιατί δεν δέχεσαι τις αποδείξεις από αγορές εξωτερικού...? Με ποιο δικαίωμα τρως λεφτά από αυτόν που προτιμά να ψωνίζει σαν άνθρωπος έξω, απ' το να τα δίνει στους εδώ νταβατζήδες...? Δηλαδή το ίδιο το κράτος, γίνεται νταβατζής για τους νταβατζήδες...

Μόλις ήρθε το catnip από UK. ανυπομονώ να το πάω στα γατιά να κάνουν party

Τί είναι αυτό; "Χόρτο" για γάτες; Να πάρω και για τη δικιά μου;

Αυτούς να τους προσέχεις Νάνε...

Είναι οι "νεκροί" ή αλλιώς παντρεμένοι :D:p:tomato:

sorry αλλά θα συμφωνήσω με άστρο σε αυτό. οι μπίτσεζ ναι θέλουν αυτά που λέτε αλλα δεν είναι όλλες μπίτσεζ όπως δεν είμαστε όλοι κάγκουρες.

5 ώρες; ( επι δύο στην ουσία) λέγαμε για τα πάντα βασικα. κυρίως λαλακιούλες για το χαχαχα και χουχουχου ( είναι και αυτή του καμένου χούμορ). Και αν και δεν ασχολείται με pc είναι ελαφρός geek ( φυσικός, π jokes etc). αλλά φυσικά λέγαμε και τα προσωπικά μας. Πάντως ναι στην επόμενη βόλτα θα κάνω μια πάντα κόσμια κίνηση, 'οχι για να φανώ "άντρας" αλλά για να ξέρω που βαδίζουμε.

Είπα να παίξω λίγο με το Sketsup να το μάθω, κυκλάκια, κυβάκια, ΟΚ, πάμε για ζόρικα, τρώω μισή ώρα να ενώσω τρεις καμπύλες για να φτιάξω στο περίπου το ένα φτερο ενος ανεμιστήρα (σε 3D πάντα), και το sketsup δεν το καταλαβαίνει ότι είναι ένα αντικείμενο να το γεμίσει με χρώμα..:wall::wall:

Φορμαρω ενα νετμπουκ με 7 και εκανα το λαθος εκει που τελειωνει η εγκατασταση και του εδωσα αυρματο δικτυο αντι να πατησω σκιπ . και τωρα εχει μια ωρα κολλημενο finalizing setup και finalizing setup . Προφανως κατεβαζει ΟΛΑ τα updates . Και κατι μου ελεγε its a trap . Αλλα την πατησα : P

Εχω να βγω 3 βδομαδες και ειχα ενα Π-Σ-Κ να βγω τελευταια φορα γιατι μετα με τις πανελληνιες θα μαι 15 μερες μεσα και ο ενας εχει να δει ΑΕΚ-Ατρομητο ,αλλος κανει τον σπαιντερμαν και αραχνιαζει χωρις λογο,αλλος εχει ματς στο LOL (Ε LOL ΡΕ ΕΛΕΟΣ!),ο αλλος ειναι ο κλασσικος -δουλος του νινιου- που υπαρχει σε καθε παρεα και σε γραφει οποτε ακουσει το κουδουνακι.

Υ.Γ:Εχω και μια να μου σπαει τα νευρα στο fb.Ειμαι on με πρηζει,μπαινω στα κρυφα και εκει που τη βλεπεις off και λες ενταξει το ελεγχω,δε θα με προλαβει,ενω γραφεις στο thelab εκεινη εχει κανει Log on,λες και σε παρακολουθει και σου γραφει. :nothing:

Ε ΔΗΛΑΔΗ!!!! :wall::angry::angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.