Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

well πιστεύω ότι η κάθε γυναίκα έχει άλλο κουμπι. ετσι νομίζω δηλαδή.

Meanwhile in Sweden:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=YZEbBZ2IrXE&feature=player_embedded]YouTube - man vs moose in sweden[/ame]

33506270.png

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Είπα να βάλω το safari να δω πως φένεται ένα site και μέχρι να κάνει εγκατάσταση πήγαινες για νούμερο 2 κι ερχόσουν χαλαρά :fist:

EDIT: Επίσης γιατί μόνο η IE είναι τόσο βλαμένος ??? :hang3:

Είπα να βάλω το safari να δω πως φένεται ένα site και μέχρι να κάνει εγκατάσταση πήγαινες για νούμερο 2 κι ερχόσουν χαλαρά :fist:

μη σου πω βλέπεις και την όλα τα LOTR αν είναι παλιό το μηχάνημα :hehe:

εντάξει το ξέρω οτι η σύνδεσή μου έχει packet loss.....αλλά παίζει να μου κάνει κάποιος πλάκα με το forum.....

τρώω άκυρο από το σερβερ να περιμένω για την επόμενη αναζήτηση 1050 δευτερόλεπτα.....

και τώρα πόσταρα στο thread ψηφιακές φωτογραφίες.....για να συγχαρώ το Galioni....και το ποστ βρέθηκε πριν από την απάντησή του.... :triniti:

αν μου κάνετε καμιά πλάκα σας έσκισα:p

και τώρα αυτό το ποστ βρέθηκε πάνω από το ποστ του Martyras που υπήρχε ήδη.....wtf :hehe:

εντάξει το ξέρω οτι η σύνδεσή μου έχει packet loss.....αλλά παίζει να μου κάνει κάποιος πλάκα με το forum.....

τρώω άκυρο από το σερβερ να περιμένω για την επόμενη αναζήτηση 1050 δευτερόλεπτα.....

και τώρα πόσταρα στο thread ψηφιακές φωτογραφίες.....για να συγχαρώ το Galioni....και το ποστ βρέθηκε πριν από την απάντησή του.... :triniti:

αν μου κάνετε καμιά πλάκα σας έσκισα:p

και τώρα αυτό το ποστ βρέθηκε πάνω από το ποστ του Martyras που υπήρχε ήδη.....wtf :hehe:

Έφαγε ένας στούκας η ώρα του σέρβερ, πρέπει να ναι οκ τώρα :)

Έφαγε ένας στούκας η ώρα του σέρβερ, πρέπει να ναι οκ τώρα :)

δεν λες τίποτα, σκέτο time travel η κατάσταση... στο funny pictures thread εμφανίζεται πρώτο το ποστ του zomg που κάνει quote το ποστ του honda22 που είναι μετά...

5 ώρες τι λέγατε μα το θεο δηλαδή?

Αν και εγώ θα είμαι 10000 % με τον καράφλα.

Επειδή και εγώ είμαι του "ποιήματος" και το γουστάρω, τώρα πια όσο πιο "κάφρος" και "ξερός" είμαι, τόσο πιο πολύ γουστάρουν και οι μπίτσεζ. Φίλους και φίλες έχουν πολλές / πολλούς. 8====D είναι ζόρικο να βρούν τώρα πιά.

Δεν πα να σου λένε για ρομαντισμό, άμαξες, πρίγκιπες και άλογα, αυτές μόνο το 3ο πόδι από τα άλογα σκέφτονται, επικαλυμμένο από τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Τώρα βέβαια θα με πείτε φαιδρό, μισογύνη, και καπιτάλα, αλλά κάντο και αν δεν "δεις το φως" θα φάω την 27άρα μου.

Ο καθένας πρέπει να φέρεται ανάλογα με το τι ψάχνει να βρεί, αν θέλει να είναι ευτυχισμένος.

Σήμερα το απόγευμα ξανά πίσω στην Αθήνα... :hm:

Καλα να παθεις ρε, αρκετα καθησες εκει περα...

Εγω περιμενω να γυρισουν ΟΟΟΛΟΟΟΙ και μετα θα την κανω εγω :smoke:

Καλημερες... Παρασκευη σημερα ε? Μπορει καθε εβδομαδα να ξεκιναει απο την τριτη ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.