Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
ROFL

@fragma δεν είπε πέφτουλας εγώ.

Δεν είναι θέμα πέφτουλα ή όχι. Το θέμα είναι ότι πρέπει να κάνεις κάτι (όχι προσωπικά εσύ, ο οποιοσδήποτε είναι στην ίδια θέση !) σε εύλογο χρονικό διάστημα αλλιώς στο τέλος καταλήγεις φιλενάδας...

ROFL

@fragma δεν είπε πέφτουλας εγώ.

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ?

αυτα τα παπατζιλικια τα διαδιδουμε εμεις που μαμαμε για να ακουτε εσεις που δεν μαματε και να καθεστε στα αυγα σας.

Δεν ξερω αν φταιει που ειμαι ο Τσακωνας © αλλα τα τελευταια 10 χρονια,οσο πιο λυσσασμενες αττακες πεταω στις μπιτσιζ τοσο πιο πολυ κολλανε.Μερικες φορες βεβαια χρειαζεται και να γκουγκλαρω για να τους παιρνω σιντια η αλλες γυναικειες μ@λ@κιες αλλα στο τελος καθονται.

well πιστεύω ότι η κάθε γυναίκα έχει άλλο κουμπι. ετσι νομίζω δηλαδή.

Οταν μεγαλωσεις θα καταλαβεις οτι ολες το ιδιο εχουν: το Λεφτοτσουτσουνοκουμπο

Μπα λέμε να κάνουμε διάλλειμα από γέννες, τουλάχιστον για τα επόμενα 15-20 χρόνια :hehe:

Αφού σου έχω πει: δε γ**άω, ζωγραφίζω.

Να σου ζησει man :T:

Couldn't resist

2011042818h5001.png

well πιστεύω ότι η κάθε γυναίκα έχει άλλο κουμπι. ετσι νομίζω δηλαδή.

Εμ είδες που 'σαι μικρός και δε ξέρεις. Δες εδώ την εμπειρία να μιλάει (από τις επικές στιγμές του offtopic του Λάμπη)

Φτυσιμο φτυσιμο φτυσιμο και ενα μικρο μεριδιο κακομεταχειρισης οταν το τραβαει ο οργανισμος της και το απαιτει με τον τροπο της.

Αυτο πιστευω πως θελει η γυναικα για να μην βαρεθει καποιον.

Η γυναικες θελουν και την αγριαδα τους παιδες, δεν θελουν συνεχεια να ειναι ολα καλα, ενας τσακωμος και ενα χαστουκι συνοδευομενο απο ενα ελαφρυ βρισιδι σε πολλες περιπτωσεις σωζει μια σχεση...
Φιλε μου δεν μπορει κανεις ανθρωπος να ειναι αρεστος απο ολους ειδικα οταν μιλαμε για τον λαο μας που ολοι ξερουν τα παντα και θελουν να πιστευουν πως δεν υπαρχει αλλος καλυτερος.

Οπως και να εχει δεν ειπα να βαρεσεις μια γυναικα αν σου κανει νερα, ειπα να την βαρεσεις οταν θα καταλαβεις πως το ζηταει ο οργανισμος της. Πιστεψε με πως αρεσει σε ΟΛΕΣ τις γυναικες να σηκωνει αναστημα και χερι ο αντρας. Προς θεου δεν λεω να την κανεις μαυρη στο ξυλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.