Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

μπραβο αρχηγε μου,ειμαι σιγουρος πως αν μαθεις πως ανακαλυφθηκε στο πανεπιστημιο του Μιλγουωκι οτι οι τσοντες καλλιεργουν στους εφηβους leader qualities και αυξανουν κατα 34% τις πιθανοτητες να σπουδασει καποιος σε επιπεδο διδακτορικου,εδω θα βγεις να το πεις.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

δηλαδη θες να μου πεις οτι αξιζε να μπει σαν κανονικη ειδηση? -.- γιατι εγω δεν πιστευω

Και πες μου σε παρακαλω που θα επρεπε να μπει ?

Δεν είναι είδηση απλα.

μου αρεσει που παρουσιαζεται και σαν σουπερ ουαου τεχνολογια

εγω αναφερομαι στο γεγονος οτι εφαγα καρτα επειδη εβαλα ειδηση στο ΠΟΘ -.-

δηλαδη θες να μου πεις οτι αξιζε να μπει σαν κανονικη ειδηση? -.- γιατι εγω δεν πιστευω

1. είσαι στην κατηγορία "Μη τεχνολογικά θέματα"

2. Internet & Networking ή Mobile computing

3. goto 1.

ολα κι ολα μην μου λες τωρα τις αττακες που λες στις μπιτσιζ ...

Άντε και με την κόρη:)

Μπα λέμε να κάνουμε διάλλειμα από γέννες, τουλάχιστον για τα επόμενα 15-20 χρόνια :hehe:

(μα 4.6 κιλα??)

Αφού σου έχω πει: δε γ**άω, ζωγραφίζω.

Pics or It Didn't Happen.:p

attachment.php?attachmentid=44401&stc=1&d=1303945966

post-129-1416075176,3097_thumb.jpg

θα μπορούσε κάποιος newposter να βάλει στην αρχική την είδηση για το πόσο σκ*τά τα έκανε η sony στο playstation network ? κάτι παρόμοιο υπάρχει και με την microsoft και phishing μέσω του modern warfare 2.

Δώστε Olivia Wilde στον λαό και ας είναι και μάπα ταινία

So f*****g true :hehe:

Πέρναγα έξω από το Prince Oliver στην Κηφισιά και βλέπω 80-90% εκπτώσεις λόγο μετακόμισης. Για να μην τα πολυλογούμε Από 1000 ευρώ πλήρωσα 108 :p και εγκρίθηκε η φοιτητική VISA για το Αμερικα :)

θα μπορούσε κάποιος newposter να βάλει στην αρχική την είδηση για το πόσο σκ*τά τα έκανε η sony στο playstation network ? κάτι παρόμοιο υπάρχει και με την microsoft και phishing μέσω του modern warfare 2.

+1

τίποτα προχωρημένο. απλά όπως και την πρώτη φορά ήμασταν για κανα 5ωρο έξω και μιλάγαμε. τη τελευταία μιαμιση ώρα περπατάγαμε.

να αφήσεις τις καλλιτεχνικές σου αναζητήσεις και να μας πεις τι έγινε με το γκομενάκι :p

Διακριτικότατος!:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.