Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Το πιο τελειο hangover με ατομα που δε περιμενα ποτε και με ατομα που λιγοι θα χουν την τυχη.

gg

To hangover ακολουθεί την οινοπνευματοποσία.

Τί έγινε ξύπνησες με πολλά άτομα στο κρεβάτι? και πέρασες και καλά... :hmm:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Hangover και να ξύπνας στις 10 δεν γίνεται....

Προσωπικά τα αλκόολια μου δημιουργούν υπερένταση, οπότε κοιμάμαι 4-5 ώρες με τα βίας. Οπότε στις 10-11 το άλλο πρωί είμαι ντούρος και τσουνάτος :p

Πόσο ελεεινό μπορεί να έχω γίνει πια το site του πλαισίου;

Ψάχνεις κάτι και από τα 80 προϊόντα που εμφανίζει τα 40 είναι διαθέσιμα σε κάποιο κατάστημα, τα 20 είναι bulk και πες καμιά 20ρια να είναι διαθέσιμα για αγορά online.

Δηλαδή όσοι δεν μπορούμε να τρέχουμε ως το κατάστημα πο*λο; :wall:

Απλά συνήθως όταν έχεις πιει πολύ θα κοιμηθείς μέχρι το μεσημέρι (σε extreme καταστάσεις μέχρι το βράδυ), και όταν ξυπνήσεις θα έχεις τον χαρακτηριστικό πονοκέφαλο του handover παρέα με το απολαυστικότατο 5λεπτο κατούρημα :hehe:

βασικά όχι. hangover είναι οι παρενέργειές που βιώνεις όταν μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ αρχίζει η επίδραση του να φεύγει.

Γιαυτό και οι φίλοι μας οι Ιρλανδοί βγάλανε το Irish coffee, πίνοντας πάλι το πρωί ανανεώνεις την κατάσταση επήρειας αλκοόλ και δεν βιώνεις hangover. παραμένεις μεθυσμένος όμως ΧΑΧΑΧΑ

Πόσο ελεεινό μπορεί να έχω γίνει πια το site του πλαισίου;

Ψάχνεις κάτι και από τα 80 προϊόντα που εμφανίζει τα 40 είναι διαθέσιμα σε κάποιο κατάστημα, τα 20 είναι bulk και πες καμιά 20ρια να είναι διαθέσιμα για αγορά online.

Δηλαδή όσοι δεν μπορούμε να τρέχουμε ως το κατάστημα πο*λο; :wall:

και στο μπαο*λο μετά:p

μετά από μελέτη μαθηματικών και λαθών σκέφτηκα αυτό . . .

Ότι τα πιο ηλίθια λάθη προκύπτουν από τις πιο σπουδαίες ανακαλύψεις για τον καθένα :p

Νίκος ....

Νικο....θελω 5 τεκιλες για να καταλαβω τι λες... χαχαχα

Νικο....θελω 5 τεκιλες για να καταλαβω τι λες... χαχαχα

hydra ξεκίνα τεχ κατε και να θα δεις καθε μέρα μεθυσμένος θα σε !!! ...

μόλις είδα ότι έχασα μία g25 kai g27 από τον performer γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!! :weep:

στην αθηνα ολοι νομιζουν οτι ειναι στο χωριο τους επειδη εκανε μια μερα κρυο και αναβει ο ενας το τζακι στα μουτρα του αλλου, μεχρι να καουν κι αλλες συναψεις η να βγαλουν καρκινωμα στον πνευμονα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.