Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Πρεπει να 'μαι πολυ μλκας για να πληρωσω εκατομμυρια για εναν γαμο. :hang3:

Το Βρετανικό δημόσιο θα δαπανήσει 23εκ για το γάμο και υπολογίζεται ότι θα έχει έσοδα 700εκ από τηλεοπτικά δικαιώματα, τουρίστες, αναμνηστικά και διάφορα άλλα. Τώρα, πες μου θα το έκανες ή όχι;:p

Όλος ο κόσμος, πίστεψέ με. Ειδικά οι Άγγλοι είναι τρελοί με τη βασιλική οικογένεια (για να μην την έχουν κυνηγήσει ακόμα:p)

Άσχετο! (ωραίος ο τυπάς)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9yjA2ceZPkw]YouTube - BGT 2011- HUMAN BODY POPPER RAZY GOGONEA AMAZES THE JUDGES![/ame]

Φ Φ ΦΦΦΦΦ......1-2.......1-2.....ννναιιιι.....κιλίμ ακούει?

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! παρακαλείται ο χρήστης Lakisss όπως σταματήσει να στέλνει βίντεο με επαναληπτικές σφεντόνες τις μεγάλες ώρες....

ξέρουμε και μόνοι μας πως τεντώνει η σφεντόνα

:hehe:

Όλος ο κόσμος, πίστεψέ με. Ειδικά οι Άγγλοι είναι τρελοί με τη βασιλική οικογένεια (για να μην την έχουν κυνηγήσει ακόμα:p)

Αυτό παραδόξως είναι μεγάλη παρανόηση. Μόλις το 30% των Άγγλων δείχνει ενδιαφέρον για την Βασιλική οικογένεια. Οι υπόλοιποι είναι αδιάφοροι, ενώ τα τελευταία χρόνια όλο και μεγαλώνει το ποσοστό αυτών που δε θέλουν βασιλική οικογένεια.

15q81so.jpg

Glad to help! :p

Ζητησα απο μια μπιατς που ειχε παει ελβετια να μου φερει σοκολατες και μου τις εφερε μεσα σε μια σακκουλα που λεει "click this site to learn more about safe sex" ...Μα ποσο μαμηκουλας ειμαι τελος παντων????

Ζητησα απο μια μπιατς που ειχε παει ελβετια να μου φερει σοκολατες και μου τις εφερε μεσα σε μια σακκουλα που λεει "click this site to learn more about safe sex" ...Μα ποσο μαμηκουλας ειμαι τελος παντων????

άμα το παίζει μαμήκουλας κάποιος που καβαλά κάτι μαύρο και πρησμένο πάει το επάγγελμα.......

:hehe:

καλημέρες

O ea6gka που χάθηκε; Έχω καιρό να τον δω να ποστάρει.

Τον εχουν φαει τα ταξιδια κ αυτον

Καλημερααααα

Με πολύ χαρά να σας αναφέρω ότι η ομάδα του TheLab.gr μεγάλωσε κατά έναν. Ο Chosen έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά με έναν υπέροχο γιο 4.6 κιλά :happy:

Να σας ζήσει Πετράκη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.