Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

χρονια πολλα...επιστροφη και διαιτα ασαπ, σπασανε οι ζυγαριες, λυγισανε οι σουβλες :hehe:

πω ρε φίλε παίζει φάση με μια κοπελιά που γουστάρω πολύ. και τώρα δέχτηκε να ξαναβγούμε και κάθομαι και γελάω σα χαζό.

5 μηνες εκανα να τη ριξω τη ρουφιανα την δικια μου οποτε εχεις μελλον

Εσεις πατε και τα κανετε αυτα ρε αρκουδεηδες και την ψωνιζουν οι μπιτσαζ??????

ρε παιδια σπανιας κατηγοριας κοπελα,σου βγαζει κατι αριστοκρατικο.ειναι τρομερα ευγενικη,επικοινωνιακη κλπ αυτο εννοω.εννοειται ομορφη αλλα οχι πονηρα ομορφη.εχει αυτο που λειπει απο ολες σημερα,ΘΥΛΗΚΟΤΗΤΑ!

αν γνωριζα καμια θεογκομενα που λεμε τα γνωστα πωπω θα την κανω,θα την σκισω κλπ τι να το αναφερω εδω?

απιστευτη ανατροφη και γενικα αντιληψεις,μπραβο στους γονεις της πραγματικα.

Μου τυχε τελευταια μια παρομοια ,σπανια κατηγοριας.

Να δεις συζητησεις πανω σε φιλοσοφικα ζητηματα.Ζητηματα τεχνης,ανταλλαγη βιβλιων και ποιηματων.Πολιτικη,γλωσσολογια.

Τρελαινομαι για εξυπνες γκομενες*!!!

*δε ταιριαζει πολυ εδω αυτος ο ορος.

Μου τυχε τελευταια μια παρομοια ,σπανια κατηγοριας.

Να δεις συζητησεις πανω σε φιλοσοφικα ζητηματα.Ζητηματα τεχνης,ανταλλαγη βιβλιων και ποιηματων.Πολιτικη,γλωσσολογια.

Τρελαινομαι για εξυπνες γκομενες*!!!

*δε ταιριαζει πολυ εδω αυτος ο ορος.

χυτρα απομακρυνσου απο τις συγκεκριμενες ασαπ,απο την στιγμη που δεν τους πουλησες το βιβλιο στην 8πλασια αξια σε εχουν καταστρεψει ....

τοσο μεγαλη προικα ε?

και οικονομικα δεν εχει προβλημα καθολου....μα καθοοολου ομως,αν με πιανεις...

οποτε ειναι ακομα πιο τιμητικο για αυτην οτι ειναι τοσο σπανια κοπελα

@χυτρα ταχυτητας

ε οχι και τοσο ρε...ειπαμε..τι ποιηματα...το παρακανες εσυ..

χυτρα απομακρυνσου απο τις συγκεκριμενες ασαπ,απο την στιγμη που δεν τους πουλησες το βιβλιο στην 8πλασια αξια σε εχουν καταστρεψει ....

Ηταν ανταλλαγη!Παει και με τις σελιδες...200 δινω ,400 παιρνω. (aka περισσοτερο υλικο)

Δε χαριζω ομως,ουτε η Μελινα Μερκουρη να μου ζηταγε. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.