Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Dunno αλλα πριν 9 μηνες ημουν 112 κιλα.

Μετα απο 9 μηνες εντατικου καρατε και σωστης διατροφης...συνεχισα να ειμαι 112.

Βεβαια εχασα καμια 10ρια κιλα λιπους και τα πηρα μυς (εκανα λιπομετρηση).

Τωρα απ την ενχειρηση της μυτης , μετα απο 4-5 μερες πηγα 109.(μονο ορος και κρεμουλες)

Σημερα μετα απο 4 μερες λιωσιματος (gaming) ζυγιστικα 107.

Ηλεκτρονικη ζυγαρια.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Σημερα μετα απο 4 μερες λιωσιματος (gaming) ζυγιστικα 107.

Μηπως στο wow rollares κάνα clotha, και εβγαλες τα plate απο τον warrior?

Τελικα σε καποιες περιοχες ξερουν να τρωνε καλα.... (επιστροφη απο Ζαγοροχωρια-Μετσοβο χθες το βραδυ 2 κιλα πιο βαρυς)...
Περίμενε το number 2 για να βγάλεις τελικό αποτέλεσμα... :hehe:
Είναι FINAL το αποτέλεσμα...

Επική συζήτηση.

Click here for footage:

NSFW

[ame]

http://www.youtube.com/watch?v=lgPpAELym40[/ame]

Mε το ξενυχτι χανεις κιλα (αρκει να μην τρως)

Η πιο αποτελεσματικη διαιτα.

Κατα τις 11 το βραδυ , πας raid σε lotro , wow , guild wars whatever , μεχρι τις 4-5 το πρωι , χωρις να σηκωθεις απ το Pc Και διπλα σου εχεις μονο ενα μεγαλο μπουκαλι νερο.

Στις 7 πας κανονικα για δουλεια.

Εγγυημενο χασιμο 300γρ+ τη μερα.

Προσωπικα απ την παρασκευη μεχρι σημερα εχασα 2 κιλα , και ξεσκιστικα και στο φαι την κυριακη.

well όσο έπαιζα wow στα raid έποινα ΠΟΛΛΕΣ coca colla και έτρωγα σοκολάτες για ενέργεια. μετά το raid σουβλάκια για έπαθλο. οπότε καταλαβαίνεις ότι όχι απλά πάχυνα .......

Στις 7:00 το πρωί το μάτι μου έβλεπε στον ορίζοντα λίμνες και βουνά καταπράσινα, πήρα μια ανάσα και γούσταρα, παρόλο που είχα δίπλα μου τις βαλίτσες για να φύγω... τώρα βλέπω τσιμέντα, αλλά δεν χαλιέμαι, γιατί θα κάτσω να δω τις φωτογραφίες που τράβηξα και θα κάνω υπομονή μερικούς μήνες για να βγάλω κανά φράγκο και να ξαναφύγω...

υγ. κοκορέτσια... πολλά κοκορέτσια... παντού κοκορέτσια... κοκορέτσια και στα δέντρα... όσο και να πλένομαι, ακόμα μυρίζω κοκορετσίλα... καλή φάση...

Σε νιώθω, και εγώ εχτές έτσι ήμουν.

Αλλά δεν πειράζει, αφού φύγαμε έστω και για λίγο δεν παραπονιέμαι ;)

θα ξανάρθει με το καλό, με μαγιό και μπίτσεζ!

Στις 7:00 το πρωί το μάτι μου έβλεπε στον ορίζοντα λίμνες και βουνά καταπράσινα, πήρα μια ανάσα και γούσταρα, παρόλο που είχα δίπλα μου τις βαλίτσες για να φύγω... τώρα βλέπω τσιμέντα, αλλά δεν χαλιέμαι, γιατί θα κάτσω να δω τις φωτογραφίες που τράβηξα και θα κάνω υπομονή μερικούς μήνες για να βγάλω κανά φράγκο και να ξαναφύγω...

υγ. κοκορέτσια... πολλά κοκορέτσια... παντού κοκορέτσια... κοκορέτσια και στα δέντρα... όσο και να πλένομαι, ακόμα μυρίζω κοκορετσίλα... καλή φάση...

Πού, αν επιτρέπεται;

Edit: Εγώ ακόμα απολαμβάνω τον καθαρό και κρύο :p αέρα του χωριού. Φλώρινα γαρ.

Στις 7:00 το πρωί το μάτι μου έβλεπε στον ορίζοντα γκρι και βουνά γεμάτα πολυκατοικίες, πήρα μια ανάσα και γούσταρα, παρόλο που είχα δίπλα μου τις βαλίτσες για να φύγω... τώρα βλέπω πράσινο, αλλά δεν χαλιέμαι, γιατί θα κάτσω να δω τις φωτογραφίες που τράβηξα και θα κάνω υπομονή μερικούς μήνες για να βγάλω κανά φράγκο και να ξαναφύγω...

Βάλε και σε ένα spoiler το trollface :hehe:

Btw my story:

Στις 7:00 το πρωί το μάτι μου έβλεπε στον ορίζοντα ορίζοντα λίμνες και βουνά καταπράσινα, πήρα μια ανάσα και γούσταρα, παρόλο που είχα δίπλα μου τις βαλίτσες για να φύγω... τώρα βλέπω πράσινο, αλλά δεν χαλιέμαι, γιατί θα κάτσω να δω τις φωτογραφίες που τράβηξα και θα κάνω υπομονή μερικούς μήνες για να βγάλω κανά φράγκο και να ξαναφύγω...

trollface.png

Στις 7:00 το πρωί το μάτι μου έβλεπε τον μορφέα. πήρα μια ανάσα και μετά έριξα και μερικά ροχαλητά, παρόλο που είχα δίπλα μου το ξυπνητήρι δε το έβαλα να βαρέσει.:p

πω ρε φίλε παίζει φάση με μια κοπελιά που γουστάρω πολύ. και τώρα δέχτηκε να ξαναβγούμε και κάθομαι και γελάω σα χαζό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.