Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

ατι μαυρο και πρησμενο με περιμενει να το καβαλησω ...
Δεν ξέρω τι είναι, πάντως είναι τεράστιο...
πίπα και ακούμπησέ το
  • Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Σας έχει κάνει ποτέ restart εκτυπωτής από την πολλή εκτύπωση; :fie:

Δεν τυπώνουμε τις τσόντες μας...

@Wizard, Δεν ξέρω τι είναι, πάντως είναι τεράστιο... δεν μπόρεσα να το μετρήσω ακριβώς, αλλά με το μάτι φαίνεται να είναι πάνω από 150Km μήκος και 100Km πλάτος...

To ξέρω, το έχω μετρήσει... Απλά μου φαίνεται κουλό που δεν το έχουν ψάξει καλύτερα. Κόστος; Δε θέλουν; Είναι όντως λάθος;

Το είχα δει πριν ~3 χρόνια. Είχε γίνει ντόρος. Η απαντήσεις ήταν ασαφής και περισσότερο είχαν σκοπό να αποπροσανατολίσουν, παρά να απαντήσουν.

Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό το σχέδιο, λίγο έξω από τις "Ηράκλειες Πύλες" (κατά μερικούς και Στήλες) ;

Google Maps

H Ατλαντίδα;

Σύμφωνα με τον Πλάτωνα:

Αυτή η δύναμη ξεπρόβαλε από τον «Πέλαγος του Άτλαντα» («Ατλαντικό»), και τότε ο πέλαγος αυτός ήταν πλεύσιμος, και είχε ένα νησί που βρισκόταν μπροστά από τα στενά που εσείς αποκαλείτε Ηράκλειες Στήλες. Το νησί ταυτόχρονα ήταν από Λιβύη και μεγαλύτερο από την Ασία, και ήταν ο δρόμος προς άλλα νησιά, που αν από αυτά περνούσες μπορούσες να φτάσεις στην απέναντι ήπειρο που περιέβαλε τον αληθινό ωκεανό – γιατί η θάλασσα εντός των Ηράκλειων Στηλών είναι μόνο ένα λιμάνι με στενό λαιμό και η άλλη είναι αληθινή θάλασσα της οποίας η περιβάλλουσα γη μπορεί όντως να αποκαλεστεί άπειρη. Τώρα, σε αυτή τη νήσο της Ατλαντίδας ήταν μια μεγάλη και απίστευτη αυτοκρατορία...

Είναι πιθανό να το κρύβει το google maps επίτηδες όπως κρύβονται και τόσα άλλα στρατιωτικά μυστικά και μη.

Δεν υπάρχει περίπτωση, σήμερα ειδικά, σε ένα τόσο προσβάσιμο σημείο (αν και δεν ξέρω το βάθος), να μην έχει πάει κανείς εκεί κάτω να το εξερευνήσει... μήπως είναι "αστείο" της google...?

Εδιτ: btw, χρόνια πολλά σήμερα στην Βουλή...

ο Ε.Τ. έμεινε από μονάδες :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bMGatrWkG2c&feature=aso]YouTube - Dead alien found in UFO hotspot in Russia ; With translation[/ame]

Δεν υπάρχει περίπτωση, σήμερα ειδικά, σε ένα τόσο προσβάσιμο σημείο (αν και δεν ξέρω το βάθος), να μην έχει πάει κανείς εκεί κάτω να το εξερευνήσει... μήπως είναι "αστείο" της google...?

Εδιτ: btw, χρόνια πολλά σήμερα στην Βουλή...

Σαν τη Σάμο που ήταν Μαγκάιβερ; :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.