Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Δεν βάζεις και για μας μια μπριζολίτσα? :hehe:

Όχι τέκνον μου...εσύ πρέπει να φανείς δυνατός και να διαβείς τον δρόμο της αρετής!

Όχι τέκνον μου...εσύ πρέπει να φανείς δυνατός και να διαβείς τον δρόμο της αρετής!

Λες ε? Χτες πάντως έτρωγα "νηστίσιμα" στα Fridays :hehe:

O NEΦΙΛΙΜ ΣΤΟ ΜΣΝ! ΤΡΕΧΑΤΕ

pic or it didn' t happen

Σου έπεσε η κετσαπ ή η μουστάρδα στο τραπέζι ή τον πάγκο; Κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποιείς αυτή τη συσκευή, τη μαζεύεις και τη βάζεις στο σάντουιτς! Χωρίς να λερώσεις τίποτα!

σαν πολυ μικρο και πολυ λεπτο αντικολλητικο ρολο ιμαντα ειναι...

μαλλον θα ειχε πολυ καλη εφαρμογη σε εστιατορια που θα θελουν να περνανε τυχον εντυπωσιακα και περιτεχνα dressing κτλ αυτουσια στα πιατα

(η για τπτ Ελληναρες εστιατορες που θα μεταφερουν το περισσευμα του τζατζικιου απο τα πιατα σε νεα μεριδα)

η σε τιποτα CSIηδες που θα θελουν να παιρνουν τη splatterια απο τον τοπο του εγκληματος μαζι τους οπως ακριβως την βρηκαν...

αν και Ιαπωνες ειναι αυτοι

οποτε παιζει και να ειναι απλα μια συσκευη μαζεματος ακαθαρσιων του κατοικιδιου απο το πεζοδρομιο

με ελαχιστα leftovers

εντυπωσιακο nonetheless

αλλα tsunami debris δεν παιζει να μαζευει....

Αναχώρηση για χωριό....Επιστροφή Δευτέρα βράδυ :wall:

Και μην ανησυχείτε...δεν θα σας λείψω:p

Έχω και εκεί ιντερνετ :fist:

Δέν βλέπω κίνηση γενικά στην Αθήνα σήμερα...μάλλον έφυγε αρκετός κόσμος.

Άντε δύο και σήμερα!

Το είχα δει πριν ~3 χρόνια. Είχε γίνει ντόρος. Η απαντήσεις ήταν ασαφής και περισσότερο είχαν σκοπό να αποπροσανατολίσουν, παρά να απαντήσουν.

Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό το σχέδιο, λίγο έξω από τις "Ηράκλειες Πύλες" (κατά μερικούς και Στήλες) ;

Google Maps

Επειδή σε λίγο θα εξαφανιστούμε, να ευχηθώ σε όλους, καλό Πάσχα, καλή ανάσταση, και να περάσετε καλά και να ξεκουραστείτε ότι και να κάνετε!

Με το καλό από βδομάδα πίσω στην κρίση, αλλά μέχρι τότε, μερικές χιλιάδες θερμίδες, και λίγα κιλά χοληστερίνη θα είναι τέλειο καύσιμο για τον οργανισμό!

Καλά να περάσετε παίδες! Και ότι καλύτερο στις οικογένειες σας!

Dolly, καλά να περάσεις ρε φίλε και προσοχή στον δρόμο...

@Wizard, Δεν ξέρω τι είναι, πάντως είναι τεράστιο... δεν μπόρεσα να το μετρήσω ακριβώς, αλλά με το μάτι φαίνεται να είναι πάνω από 150Km μήκος και 100Km πλάτος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.