Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Τελικά μια 4ήμερη,μπορεί να στιγματίσει με τον καλύτερο τρόπο την υπόλοιπη ζωή σου... :smoke:

Γνώρισες τον έρωτα της ζωής σου;

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Ένα αυτοκίνητο της Hyunday κέρδισε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ.

Συγκεκριμένα, η εταιρία... που είναι χορηγός του «τριφυλλιού», σε ειδική εκδήλωση που έγινε απόψε του παρέδωσε ένα i30, επειδή αναδείχθηκε «Man of the match» στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του, περισσότερες φορές από κάθε άλλον συμπαίκτη του.

Το αυτοκίνητο παρέδωσε στον Γάλλο σούπερ σταρ, ο γενικός διευθυντής της εταιρίας αυτοκινήτων, Απόστολος Κοκολιός.

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

πολύ βαριά φωνή δεν κάνει για αυτά τα τραγούδια δρόμο ...

για τα υπόλοιπα κάνει εκτος σφουγγάρισμα και κουζίνα (οικιακά)

edit

εγώ ψηφίζω Παπαρίζου όπως είναι σήμερα !

Πφφφφ.... τοσο καιρο εχω συνηθησει να κοιμαμαι 4-5 ωρες...

Χθες αρπαξα μια ευκαιρια να πεσω νωρις... Κοιμηθηκα κατα τις 1 και ξυπνησα 5 :fist: :fist:

Πφφφφ.... τοσο καιρο εχω συνηθησει να κοιμαμαι 4-5 ωρες...

Χθες αρπαξα μια ευκαιρια να πεσω νωρις... Κοιμηθηκα κατα τις 1 και ξυπνησα 5

Δεν θέλω να σε στεναχωρίσω αλλά πάλι 4 ώρες κοιμήθηκες! :):shout:

Σωματάρα, μούρη.. τρώγεται, pop-rock τραγούδι, στιχάκια χωρίς νόημα, φωνή μέτρια, video clip φορώντας τα απολύτως απαραίτητα όπου τρίβεται...

Ναι, είναι η πρώτη που το κάνει, δεν υπάρχουν άλλες..

Όταμ η σωστή μουσική, η καλή μουσική αρχίσει να προβάλεται περισσότερο από τα σκουπίδια, και όταν το STAR απλά καταρεύσει σαν εταιρεία επειδή κανείς δεν το παρακολουθεί, θα αρχίσω πάλι να σκέφτομαι ότι υπάρχει ελπίδα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.