Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

ρε φιλθυ ασε να απαντησει(ποσταρει) και κανενας αλλος ...

Ουτε "πορτα" στο ποθ να 'σουνα...

Βασιλη σαφως και ειναι super , αλλα χρησιμοποιει και τη νεα κρεμα revitalift 5 της adobe.

Oχι οτι η συγκεκριμενη θα εχει μεγαλες διαφορες χωρις την κρεμα , αλλα ετσι δε θα ναι

με τη μια τελειωσε η κουβεντα για το χοντρομιλφ ομως xD

Εκδρομούλα στην Πλατανιά Ρεθύμνου και στο φαράγγι αυριο! πρώτη μου ορειβατική εξόρμηση!

Βασιλη σαφως και ειναι super , αλλα χρησιμοποιει και τη νεα κρεμα revitalift 5 της adobe.

Oχι οτι η συγκεκριμενη θα εχει μεγαλες διαφορες χωρις την κρεμα , αλλα ετσι δε θα ναι

με τη μια τελειωσε η κουβεντα για το χοντρομιλφ ομως xD

Σίγουρα σαν τις περιοδικάτες photo καμμία τους δεν είναι.

Το θέμα είναι πόσο κοντά θα 'ναι, μάλλον θα έχω την τύχη ( ή ατυχία ) να την δω από κοντά, μιας και είναι φίλη φίλου μου Ελληνογερμανού :D

Εκδρομούλα στην Πλατανιά Ρεθύμνου και στο φαράγγι αυριο! πρώτη μου ορειβατική εξόρμηση!

Δεν υπάρχει "η Πλατανιά" στο Ρέθυμνο και λογικά πουθενά αλλού. Είτε στα Πλατάνια θα πας είτε στον Πλατανιά, διάλεξε... :p

edit: μάλιστα αν μιλάς για το φαράγγι της Σαμαριάς, σε κόβω να λες για τον Πλατανιά Χανίων :baby:

Η Μόνικα είναι και θα παραμείνει ΘΕΑ! End Of Story! Αν φωνάξω τον LL_Neo να δείτε τι έχει να γίνει :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.