Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

ακόμα άγνωστο....σε 10μέρες το πολύ θα ξέρω.....λογικά Μέγαρα ή Κόρινθο ή Αυλώνα (Πεζικό)

θέλω ένα πάρτυ αποχαιρετισμού :p

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
ακόμα άγνωστο....σε 10μέρες το πολύ θα ξέρω.....λογικά Μέγαρα ή Κόρινθο ή Αυλώνα (Πεζικό)

θέλω ένα πάρτυ αποχαιρετισμού :p

Είναι λίγο δύσκολο να παρουσιάζεσαι στα Μέγαρα.

Η μηχανή του χρόνου, που δείχνει τώρα στη ΝΕΤ, τα σπάει...

Καταλαβαίνει κανείς, ότι τα τελευταία 140 χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα ουσιαστικό στην χώρα και ότι όλο το πολιτικό ρουσφετολόι έχει τις ρίζες του από τότε...

ναι ρε είναι πολύ καλή αφου έχει γίνει και ταινία.

βζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζμπφφφφφφφφφφττττττττττ ντοινγκ

Το 2 μου θυμισε τα σπιτακια στο χωριο των Hobbits! :)

Ωραια ειναι! και καινοτομα!

Περικλη δε θα δωσεις Πανελληνιες;

Και βέβαια θα δώσω, Γερμανία πάω για 3 μέρες μας έχει καλέσει ο Δρ. Ηλίας Ρούσσος (εμένα και άλλα 8 παιδιά), άσε που δεν εχω πάει και πενταμερη φέτος.

Απλά δεν με καεί να πάω τέλεια στις πανελλήνιες.

πήγαινε όσο καλήτερα μπωρείς ΟΛΑ μετράνε.

Σωστό αυτό και δεν διαφωνώ μαζί σου άλλα να υπενθυμίσω πως στην Αμερική κοιτάνε από 3η γυμνάσιου μέχρι 2α λυκείου και δεν είναι όπως το σύστημα εισαγωγής στην Αγγλία (με conditional offers).

(Και μεταξύ μας το Αμερικάνικο έχει μια λογική, άμα 3 χρονιά πας μια χαρά στο σχολείο και το τελευταίο έτος μια φορά σε εξετάσεις δεν πας τελεία πρέπει να καταδικαστείς και να μην μπεις εκεί που θες?)

Περικλή με φυσική ασχολείσαι κυρίως;

Αεροπλάνα, φυσική, αστρονομία, υπολογιστές! (not necessarily in that order :hehe:)

Εννοώ ρε παιδί μου τι θέλεις να σπουδάσεις, σε τι προσανατολίζεσαι. Θα πας Pennsylvania και θα τους πεις ένα απ' όλα; :p

Εννοώ ρε παιδί μου τι θέλεις να σπουδάσεις, σε τι προσανατολίζεσαι. Θα πας Pennsylvania και θα τους πεις ένα απ' όλα; :p

Οπα λάθος κατάλαβα!

Αεροδιαστημικός μηχανικός με βλέπω:)

Αεροδιαστημικός μηχανικός με βλέπω:)

Έχεις συμμετάσχει σε διαγωνισμούς Ελλάδα ή εξωτερικό;

Μόνο μην γίνεις σαν τον Howard και φτιάχνεις διαστημικές τουαλέτες. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.