Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Το ατελειωτα αχορταγο καταναλωτικο ενστικτο μου που πλεον ειναι ανεξελεγκτο μου φωναζει ipad2 ρε!!! παρε το ipad2!!

Εγω ομως θα αντισταθω και θα κανω οικονομια για το καλοκαιρι!:wall:

denomizwtakhscreen.png

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Τρία βράδια τώρα ο βήχας δεν με αφήνει να κοιμηθώ, μου γαργαλάει τον λαιμό συνέχεια, ούτε που κατάλαβα πως κοιμήθηκα χτες προχτές... Σήμερα ακόμα..

Στο λίνκ από κάτω, αμερικάνος GM στο WoW την λέει σε παίχτη.

*unhappyface* Now listen here, Blizzard! - MMO-Champion BlueTracker

τελικα αυτες οι δημοσιες υπηρεσιες στην ελλαδα ειναι εξτριμ σπορτ.

ξυπνας το πρωι για να πας σε μια και τρεμεις μην δεις καμμια δημοσιουπαλληλοφατσα να σου λεει "Problem ,Tsakonas?"

Ειλικρινά ρε γμτ... Ξέρεις ότι έχεις έναν φοιτητή που μένει μόνος του στο απο κάτω/δίπλα/από πάνω διαμέρισμα. Πόσο δύσκολο σου είναι να πας το απόγευμα της Κυριακής να του χτυπήσεις το κουδούνι και να τους πεις "ξέρεις τι; Αύριο το πρωί, εκεί κατά τις 8 θα έχω εργάτες που θα γκρεμίσουν το διαμέρισμά μου με τρυπάνι. Δεν ξέρω τι ώρα ξυπνάς, απλώς να το ξέρεις μην τύχει και πέσεις στις 4,30 για ύπνο και ξυπνήσεις με αυτόν τον τρόπο μετά από 3,30 ώρες";

ασιχτιριγαμώτο

Υπαρχει και καλυτερο. Οι εργατες να δουλευουν στην πολυκατοικια που χτιζεται απεναντι, για μηνες...

νταξει, το είχα κι αυτό, αλλά εκεί μαθαίνεις, δε ξενυχτάς για διάβασμα, και πας στη βιβλιοθήκη της σχολής για διάβασμα. Τώρα με έπιασαν απροετοίμαστο. Κι αν πάω στη βιβλιοθήκη, μάλλον για να κοιμηθώ θα πάω με τη ζέστη που έχει και τη νύστα που έχω

Το ραδιενεργό νέφος της Fukushima μάλλον χτύπησε την Ρωσσία...:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4Lzidwggbv4&feature=player_embedded]YouTube -[/ame]

Πηγα σημερα στα Κεντρικα Ιατρεια στην Πειραιως και ενω περιμενα τον γιατρο μου,διπλα στο νευρολογικο,που ελειπε ο γιατρος του,ηρθε μια γρια και αφησε εξω απο την πορτα μια νταμιτζανα κρασι και μισο περιπου αρνι με το κεφαλι.

Μεσ'το διαδρομο ξερω γω..... :hang3:

Έλα παραδέξου το...τσαντίστηκες με την γιαγιά γιατί εσύ πήγες έναν απλό κόκκορα...:p

Άει να χαθεί ο παλιάνθρωπος ο Γεωργίου, μου στενοχωρεί το MILF...:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=tpmGqlJBG3w]YouTube - Γεωργιου στην Μανωλιδου:"Σταματα να κανεις τη μπεμπεκα[/ame]

Trash tv στα καλύτερα της.

Νταξει μωρε τωρα σιγα "τα καλυτερα της"...

Μπροστα στα ερωτοδικεια και τα ολα τα ΑννιτοΠανιο-κατασκευασματα και τα ρεστα... αυτο ειναι εκπομπη λογου και τεχνης...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.